Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza mimo okresu czy to mozliwe

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisze bo mam taki problem. Okres był od 26.06 a potem Miałam z facetem stosunek 14 lipca, w prezerwatywie, lecz ona chyba się trochę zsunela, były to moje dni płodne i był jakiś biały płyn na jego skórze. Możliwe, że to był mój śluz, bo pod gumka na samym dole było sucho. Spóźnial mi się okres miałam dostać ok 26 lipca i dostałam 2 sierpnia, nie bolały mnie piersi tak mocno jak zwykle, brzuch tez dużo mniej i chyba okres byl 1 dzień krotszy. Wtedy nie było mnie w domu i nie było żadnych zbliżeń aż do teraz. Jednak nadal nie mam okresu. Mam napuchniety brzuch, obawiam się ze to może być ciąża, bo jak ciąża to już 3 miesiąc by był i zaczęły boleć mnie sutki. Jak nacisne na podbrzusze to również boli. Miałam w nocy w sierpniu skurcze łydek, które mnie budziły ze snu, a których wcześniej nie miałam. Ostatnio w piątek tez miałam skurcz łydki. Bardzo bolą mnie plecy od 2 tygodni, mam dyskopatie, ale nigdy mnie tak często nie bolały. W sierpniu odbyłam podróż 18 godzin jazdy, co prawda tylko do niemiec. Byłam tam miesiąc w pracy i prowadziłam całkiem inny, regularny tryb życia, uprawialam więcej sportu. Czy to mogło wpłynąć na opóźnienie się miesiączki? Czy mogę być w ciąży mimo, że w sierpniu miałam okres ? Ponoć niektóre kobiety mają krwawienia w ciąży. Poza tym mam 20 lat i nieleczone hashimotoPozdrawiam i liczę na odpowiedz

Gość gość
20lat i wszystko jasne. Do lekarza. Tu wróżek nie ma. Skoro uprawiasz seks z facetem to znaczy że bierzesz pod uwagę potomstwo z nim. Rodzice z wami nie roZmawiają na tematy seksu a później zakładanie takie tematy na kafe.

Gość gość
możliwe. na początek zrób test ciązowy.

Gość gość
a ktoś ci kazał uprawiać seks przedmałżeński i w tak młodym wieku? jak tak można się puszczać? wstyd i hańba