Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

udało mi sie w koncu rzucić xanax

Polecane posty

Gość gość

po 7 latach brania,rzuciłam w 3 mc Jestem bardziej dumna z siebie niz wtedy gdy dostałam dyplom :):)

Gość gość
I dobrze bo to świnstwo. Kiedys mialam taki czas, ze bralam to codziennie, teraz bardzo sporadycznie mi sie zdarza. Ale przestałam brać kiedy : zaczelam gorzej po tym wyglądać, na taka wiecznie zmeczona, poza tym badania udowodnily, ze dluzsze tego branie wplywa zle na sprawnosc intelektualna :O Wiec lek moze i przynosi duza ulge, ale na dluzsza mete to jest szkodliwe. To juz lepiej jedno piwko albo lampke wina sobie czasem wypic ( byle tez nie za duzo i za czesto oczywiscie)

Gość gość
Wiem co to za g****o i jak ciężko wychodzi się z uzależnienia dla tego wielkie gratulacje.

Gość gość
A ja rzuciłam z dnia na dzien bo pewnie nie byłam uzalezniona fizycznie ( moze psychicznie troche), bralam to około roku, czasem dzien w dzien, czasem rzadziej

Gość gość
Ale czasem mi tego brakuje bo po 1 mg już czułam taki błogi spokoj, niczym sie nie stresowałam, ale byłam tez bardzo ospała niestety, wiec moglam to brac tylko jak bylam w domu bo np. w pracy bym po tym nie dala rady

Gość gość
ja miałam taki okres ze po 7 mg funkcjonowałam normalnie, szłam do pracy,na zakupy,gotowałam,organizm chciał wiecej i wiecej,nie mogłam spac bez 7 tabletek 1 mg. potem od kopa zeszłam na 3 mg ( przy pomocy ketrelu) i z tych trzech mg w 3 mc ,bez pomocy innyego leku zeszłam do zero,poprzedniej nocy jeszcze wziełam 1/4 tabletki półmiligramowej ,a minionej nocy juz nic i żyję !! nie udusiłam się ,nie miałam omamów,cieko było zasnąć ale zasnęłam. wreszcie ,po tylu latach udręki mam to za sobą ,rzucanie papierosów to był pikuś.

Gość gość
o matko, po 7 mg to bym chyba spadła... po 2 mg już jestem jak zombie, a 1 mi wystarczał w zupełnosici