Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hela1616

aero2

Polecane posty

Gość Hela1616

Cze!:) Ostatnio mi koleżanka taki interent jak aero2 poleciła, bo mówi, że darmowe mają fajne itd, ale ja się martwię, że tam coś jednak płacić trzeba i mi naliczą coś i wgl. Wie ktoś coś o tym iternecie? Bo ja potrzebuję teraz taki na kartę, no a koleżanka mówi, ze ten najlepiej jak tanio chcę, bo free, a ja właśnie tanio muszę. thx za odpowiedzi:*

Gość gość
Ten darmowy jest darmowy na pewno i płacisz tylko początkowo za kartę, ale to jakieś 2 dyszki są.

Gość prawictwo pospolite 152
nawet jak interent jest darmowy to będzie wolny i moze zrywać polączenie

Gość kikoko1
Gdzie Ty żyjesz, że o tym nie słyszałaś? Już ładnego czasu to działa i jest za darmo, ale wtedy dość wolno chodzi. Ja bardziej polecam ich płatne pakiety, bo wtedy już po lte smigasz, a nie są drogie. Może Ci ktoś poda ceny, bo ja nie pamiętam. Albo na stronie sprawdź u nich.

Gość gokolo
Mają 30GB za 30PLN i 3GB za 5PLN, więc niedrogo zupełnie. A ten darmowy nie jest w cale zły, jak ktoś nie potrzebuje superszybkości

Gość halinka190
No aero2 godne polecenia (ja używam jako drugiego sima w telefonie). Ja co prawda używam płatnego pakietu, ale długi czas miałem ten darmowy i nie narzekałem. Tylko captcha trzeba przepisać raz na godzinkę, ale coś za coś. Jest darmo to wiadomo, że jakieś niedogoności będę drobne

Gość gość
Ja mam areo od 3 lat, jakas mega szybko nie chodzi, ale dla mnie to po prostu taki dodatkowy internet do telefonu i jest zupełnie za darmo także bez obaw

Gość halinka190
No aero2 godne polecenia (ja używam jako drugiego sima w telefonie). Ja co prawda używam płatnego pakietu, ale długi czas miałem ten darmowy i nie narzekałem. Tylko captcha trzeba przepisać raz na godzinkę, ale coś za coś. Jest darmo to wiadomo, że jakieś niedogoności będę drobne

Gość Hela1616
Dziękóweczka, kochani jesteście wszyscy baaaardzo:*:*:* Ja bardzije te darmowe muszę, ale może ten za 5 wezmę, bo to w sumie dużo nie jest, to powinno dobrze być dla mnie też. Ale wgl, to dzięki za szybką odpowiedź, bo mi na czasie zależy dość i dziś bym mogła sobie zamówić już

Gość JarekzMielna
Zamawiaj kartę śmiało ja polecam- Jarek z Mielna