Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale widziałam zgrabną kobietę na plaży!

Polecane posty

Gość gość

Nie, nie była to zjarana tipsiara z figura ala modelka, czyli nie mająca nic. Wręcz przeciwnie. Przeszła kolo mnie kobieta około 40-tki z dzieckiem na ręku. Nie sposób było na nią nie patrzeć. Pełny biust, szczupła talia, zgrabne ramiona, zaokrąglone biodra i do tego ładna, kształtna pupa, taka wystająca. Cera blada, czarne kręcone włosy, zero makijazu i przecietny, ale dopasowany kostium.No, wyglądała bosko.

Gość gość
Wy baby to jak sie zmęczycie czymś to szukacie cokolwiek byle sie lepiej poczuć

Gość gość
Ale z czym się lepiej poczuć? Ze widziałam piękna kobietę na plaży, dalece odbiegającą od tego, co się teraz podoba?

Gość gość
"Pełny biust, zaokrąglone biodra" - czyli gruba klucha.

Gość gość
12.23 no jasne :-D Ani jednej faldki nie miała :-), ale rozumiem, że komuś podobają się wieszaki bez biustu, bioder i pupy :-)

Gość gość
Tak. Silenie sie na oryginalność

Gość gość
I jeszcze powiedz autorko, ze wyglądała lepiej niż dwudziestka:D

Gość gość
13.37 - bo to pewnie była dwudziestka, tylko wyglądała na 40-tkę jak wiele kobiet po urodzeniu dziecka, to tylko babom na kafe lat ubywa a nie przybywa :D

Gość gość
A dlaczego ma wyglądać lepiej niż 20-tka? Bo nie kumam. Chyba, że nie mieści się Wam w rozmach, że 40-letnia kobieta może być piękna. A jakby ją zestawić z 20-latka, która ma nadwagę np, bo takich nie brakuje lub nie ma talii, to tak, owszem, wyglądałby lepiej. Zdecydowanie lepiej.

Gość gość
Może być piękna. W kategorii 40-latek :D

Gość gość
nie rozumiesz autorko ze te wieszaki sa zazdrosne ze wielu osobom podoba się taka figura, pełny biust i krągłe biodra. Już tu jakas napisala ze to jakiś grubas. A to nie, nie grubas, ale seksowna, bardzo kobieca figura...

Gość gość
14:29 No. Skoro musisz szukać kogoś z nadwagą i bez talii żeby na tle tej osoby ta 40-latka wyglądała na piękną to znaczy że kiepsko coś jednak.

Gość gość
"nie rozumiesz autorko ze te wieszaki sa zazdrosne ze wielu osobom podoba się taka figura, pełny biust i krągłe biodra. Już tu jakas napisala ze to jakiś grubas. A to nie, nie grubas, ale seksowna, bardzo kobieca figura... " Moja kochana. Otóż dokładnie ten sam mechanizm zaprezentowała nam tu autorka. Była zazdrosna że wielu ludziom podoba sie szczupła sylwetka, gdzie kobieta wygląda młodzieńczo i zgrabnie, więc musiała napisać cytuję że "nie ma nic", a druga (czyli ty) że "wieszak". Nie. To nie wieszak. To ładna, estetyczna, dziewczęca figura. Autorka jednak pewnie takiej nie ma, więc opisała coś tam przeciwnego i czeka na oklaski. No to nie wiem. Daje ci autorko oklaski jeśli cie ma to uszczęśliwić. Sesje zdjęciowe dla kobiet plus size już są. A co tam. Można nawet znaleźć i tęgą babe która też znajdzie swojego amatora. Faceci mają różne gusta i sie z tego cieszcie, ale sugerować innym kobietom co im sie ma podobać ? No bo nie wiem jakiej odpowiedzi autorka oczekiwała. Może takiej: "Tak tak super to opisałaś. To sie nazywa "prawdziwa kobieta"". Nie kochana. Każda jest kobietą i każda jest prawdziwa. I każda też ma swojego faceta. I na tym może dyskusje zakończmy ? Niech wszyscy bedą szczęśliwi.

Gość gość
Gościu są wieszaki, szczupłe z ładnym biustem i zgrabnymi biodrami i grubaski. Jeżeli dla ciebie każdy kto nie jest wieszakiem jest gruby - nie mam pytań. Rozumiem, ze każdemu podoba się coś innego ale przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś i weź głęboki wdech.

Gość gość
Ja prdl nudzi ci się idiotko na tej plazy, lepiej patrz na swój opasly tłusty zad

Gość gość
jak to pewnie dwudziestka zajechana na mordzie od bachora :D krowy z kafe mają z garem nieźle

Gość gość
:):)up:)

Gość gość
Blada cera jest ładna? W zestawieniu z czarnymi włosami?

Gość gość
Jakby takie cos nie bylo ladne, to nie powstalaby bajka o krolewnie Sniezce. I tak, taka figure jaka miala ta 40, rzadko sie widzi, nawet u 20. Pelny biust nie oznacza dwoch donic, a kragle biodra dup/ska na 120 pare cm. Autorka ma racje, kobitka musiala byc bardzo atrakcyjna.

Gość gość
Jedna moja klientka też ciągle piertoli, że ma krągłą pupe i biodra,a prawda jest taka, ze jest grubsza od tej baby z, którą spotykał się Tomasz Kammel...

Gość gość
22:50 - nie zrozumiesz tego nigdy solaro :D