Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sedzenie w odbycie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 19 lat i mam dziwny problem bo od 3 dni swędzi mnie o***t ale jeszcze bardziej piecze i boli. Nie wiem czy to ma związek ale miałem wtedy taką jakby biegunke chyba. Robiłem 3 razy kupe a później się to właśnie zaczeło. Nie moge normalnie usiedzieć cały czas stoje albo kucam bo mnie boli. I wyszedłem dzisiaj ze szkoły po 3 lekcji bo bym chyba nie wytrzymał normalnie. Miałem już tak w czerwcu chyba i w zeszłym roku w wakacje przez około tydzień ale wtedy nie było to tak dokuczliwe i znikło po 3 albo 5 dniach a teraz normalnie siedzieć nie moge. Czy jest na to jakiś sposób? bardzo wstydze się iść z tym do lekarza i wolałbym obejść się bez tego.

Gość gość
Masz lokatorów w odbycie (owsiAki:)

Gość gość
A jak to sprawdzić? Widać je gołym okiem? albo da się to wyleczyć? ale nie wyjdzie mi to o***tem jak będę w szkole naprzykład co nie?

Gość gość
Jak jest dużo to wychodzą. Zerknij na klocka po wypróżnieniu czy nie ma nic białego. Trzeba zachowac higienę, myc często dłonie, jeść pestki dyni, kapustę kiszoną, a jak to nie pomoże to do lekarza po tabletki.