Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiesila sie koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Umarła moja koleżanka, powiesiła sie. Miała 22lat. Nikt nie rozumie dlaczego tak się stalo. Zawsze jak ktos umiera czuje sie bardzo dziwnie,nie potrafię się z tym pogodzić,NIE ROZUMIEM TEGO w ogóle. Wierze w Boga i go kocham ale nie rozumiem. Nie wiem co jest potem, choć wierze,ze dusza jest czasami na ziemi za nim odejdzie. Tylko pytanie gdzie odejdzie? Często o tym myślę, mam chwile zadumy. Jedyne co pozostaje to ufać Bogu i wiecie co? Doceniać każdy dzien i kazda osobe. Dziękować za zdrowie i za bliskie nam osoby,bo to najważniejsze. Tak chciałam die wygadać...

Gość gość
co jest potem można sobie uświadomić oglądając filmy na youtube , tych osób których samobójstwo nie powiodło się i zostali na stole operacyjnym przywróceni do życia . Opisują oni jak wielkiego uniknęli nieszczęścia a niektórzy z nich opisują co widzieli w zaświatach.

Gość gość
Ja nie wierze w Boga, mysle, ze ludzie go stworzyli dlatego, ze boja się nieznanego- np. śmierci, zauważ, ze Bóg się pojawia tylko w tych sprawach kiedy czegos nie znamy, boimy się. Mysle, ze po śmierci nie ma nic, możliwe ze jest cos w rodzaju reinkarnacji, ze człowiek się rodzi poraz kolejny.. Ale twoja kolezanka już nie cierpi, bo pewnie cierpiała

Gość gość
a niektórzy z nich opisują co widzieli w zaświatach. x e, widziałam dobry film dokumentalny w okolicach swiat o tych widzeniach, i one na bank nie sa realne. Mózg umierając jest jakby we snie, nazywa się to odmiennym stanami swiadomosci. I ludzie widza, ze ida np. na łące, albo wśród jaskin, każdy jeden ma inne wizje. a słynny tunel to podobno coraz mniejsza ilość swiatła, powstała w wyniku zwężania się zrenicy

Gość gość
Nie każdy samobójca idzie do piekła. Zainteresowałam się tym tematem jak mój kolega odebrał sobie życie.

Gość gość
zobacz na youtube filmy pt. : real ghost video , o dziewczętach (dziewice) które jako duchy w białej halce do kostek i rozpuszczonymi włosami straszą tych , którzy się przyczynili do ich samobójstwa . Niektóre z tych filmów są prawdziwe .

Gość gość Ula
Niedawno zginal na motorze mlody czlowiek, byl 2 lata po slubie. Jego zona odebrala sobie zycie, bo nie potrafila bez niego zyc. Nie mieli dzieci. Ubierala jego koszule i szla na grob, a nawet kladla sie na niego i lezala godziniami. Nawet chodzila tam w nocy. Jestem ciekawa, czy jako samobojczyni, po smierci ma szanse zyc z nim wiecznie tam , po drugiej stronie zycia? Ale chyba nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie ....

Gość angle
samobójstwo jest wynikiem depresji i nie wiem, zakładając że Bóg istnieje, że człowiek który tak bardzo cierpiał za życia, że je sobie odebrał miałby być jeszcze dodatkowo za to karany po śmierci

Gość gość
Wiecie ze w Polsce rocznie odbiera sobie zycie dwa razy wiecej osob niz ginie w wypadkach sanochodowych?

Gość gość
wiemy, i to wina naszych pieprzonych rządzących, bo ciągle żyjemy w stresie, w biedzie itp.

Gość gość
Liczba samobojcow w Polsce jest zatrwazajaca...

Gość gość
Moja też popełniła. 3 lata temu. Byłyśmy bardzo blisko siebie. Mówiła że to zrobi ale do nikogo nie dotarło. Nikt jej nie próbował pomóc wręcz jeszcze bardziej na nią 'wsiadał ' na początku było mi bardzo źle. Często odwiedziłam cmentarz. Teraz jestem na nią zła. Jak mogła zostawić w tedy 5 letnią córkę która przeżyła wcześniej stratę ojca. Teraz wychowują ją dziadkowie. Ale depresja brak pracy i pieniędzy kiedy było przyzwyczajoną do życia ponad stan robi swoje.