Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dochód 4 tysiące wystarczy nam na życie we trójkę?

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś jest zadłużony to mu nawet 10000zł będzie mało. ;) bez przesady. Nie płacicie kredytu za mieszkanie, więc duży wydatek Wam odpada. 4000 zł nie jest to niestety majątek przy wydatkach jakie są, ale myślę, że spokojnie dacie radę jednym dzieckiem. Powodzenia

Gość gość
I bez przesasy,nie musisz zmieniac mieszkania na 3 pokoje!Te "milionerki"nie licza salonu jako miejsce gdzie mozna spac.Wszystkie maja salony z aneksem kuchennym albo domy,gdzie kazdy czlonek rodziny łącznie z psem,kotem i chomikiem musi miec ze 20 m na glowe inaczej jestes patologia,nie mozesz miec dzieci i takie tam inne bzdury.

Wszystko zależy od tego na jakim poziomie chcecie żyć, czy macie swoje np warzywa, jajka, czy możecie liczyć na pomoc bliskich. Generalnie z tego co piszesz niewiele wydajecie na życie, więc myślę, że dacie sobie radę.

Gość gość
Ja mam 3500 zł na 3 osoby, kredyt 700 zł, czynsz 500 zł. Do tego oczywiście media, paliwo, przedszkole itp. Wystarcza na wszystko, choć np. już nie ma szans odłożyć na większe M, mam nadzieję, że mąż w końcu znajdzie pracę, to może się poprawi nieco. Na Twoim muejscu spokojnie starałabym się, dacie radę.