Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma zaczepia wszystkich ludzi na ulicy i ma dużo znajomych

Polecane posty

Gość gość

zazdroszcze jej tego, ciagle ktos ją zaprasza na urodziny, imieniny, imprezy, na rower itp ciagle ma równiez u siebie jakis gości, w ogole sie nie nudzi ja tak nie potrafie, zacząć paplać do kogoś w parku i zapoznawać

Gość gość
A co np do nich mowi? Tez bym tak chciala!

Gość gość
na przykład byłam z nią na spacerze z psem w parku, siedzimy gadamy i szła jakas kobieta z yorkiem, ona jaki sliczny piesek (mial taką kokardkę), pogłaskała go ,zaczelysmy gadac o psach i tak minela ponad godzina ! kolezanka dowiedziala sie ze ta kobieta codziennie tu chodzi... innym razem byłam z nią za miastem nad takim zalewem, zagadywala do wędkarzy czy ryby biorą, ze jej wujek tez byl rybak, gadka o rybach , jakie są dobre, a potem to juz o wszystkim (jeden wędkarz zaraz odwrócil glowe i nie chcial gadac ale drugi tak) u niej jest taki słowotok, jak gada to o wszystkim naraz, czesto po prostu piertoli od rzeczy jak potłuczona i ludzie za to ją lubią , bo jest optymistką, smieje sie, jest sobą, nikogo nie udaje...

Gość gość
I te stare baby i wędkarze zapraszają ją na urodziny? :D Moim zdaniem jest męcząca i gada o dupie maryny.

Gość gość
Tak, ona zna masę ludzi, sama jest po 30 stce a ma znajomych w wieku 20-78 lat ! kumpluje sie z taką emerytowaną pielęgniarką 78 latką, plotkują, stara lubi sobie popić winka, koniaczku :D Czasem męczaca jest to fakt, gęba jej sie nie zamyka, co chwile gdzies dzwoni albo ktos do niej

Gość gość
Mnie by taka baba męczyła. Nie lubię gadać godzinami o pierdołach.

Gość gość813
Aż takie gaduły są męczące, ale zazdroszczę jej tej otwartości. Nigdy nie potrafiłam tak zagadywać. Miło jest mieć znajomych, ale liczy się też jakość. 4-5 osób, jakaś paczka i wystarczy. Co z tego, że zna pół miasta, ale czy ma prawdziwego przyjaciela?

Gość gość
Pewnie pierdoli wszystkim o dupie marynie i kazdy ja unika jak może, lub...wykorzystują ją albo jest piękna i faceci poprostu do niej lgna