Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak otworzyć się na innych?

Polecane posty

Gość gość

Moje życie jest takie puste i smutne. Nie potrafię nawiązywać relacji z otoczeniem. Owszem, jestem miła dla innych bo lubię ludzi i garne do nich a jednocześnie chyba się ich wstydzę / boję i nigdy nic nie wynika że znajomosci. Nie wiem o czym rozmawiać, jak nawiązywać wiez. Jestem trochę zagubiona i niesmiala, nie potrafie walczyc o swoje (sporadycznie) , nikt sie mna nigdy nie interesowal, rowiesnicy tez u bylam skazana na siebie , wiecznie tylko musialam spelniac oczekiwania innych. pochodzę z dysfunkcyjnego domu . Poradzicie mi coś ?

Gość gość
dobrze ze chociaz wiesz gdzie jest przyczyna , rozwiązanie jest proste ile masz lat

Gość gość
Mam to samo. Wszyscy mają mnie gdzieś, nikt mnie nawet nie prosi o przysługę, chyba nie wzbudzam zaufania. Uśmiecham się, rozmawiam, ale nic z tego nie wynika, nikt nie chce kontynuować ze mną znajomości. Wszyscy mają mnie w głębokim poważaniu, nawet mój własny facet mnie nie szanuje, nie liczy się z moim zdaniem i uczuciami. Tak wyglądało całe moje życie, wiem co to prawdziwa samotność...

Gość gość
mam 21 lat

Gość gość
Masz w sobie lek jesteś zniewolona przezwolenia lek Nic nie musisz nikomu nadskakiwac jesteś miła bo potrzebujesx akceptacji boisz się otworzyć bo nie masz wolnej woli rządzi toba lek. Musisz pozbyć się tego leku z dnia na dzień od razu .musisz go wyrzucic od razu bez zwłoki. On tkwi w twojej głowie umysle a tak naprawdę to nie istnieje bo człowiek ma wolną wolę i rozum .musisz popracować nad wolna wola i wtedy zobaczysz co to znaczy być wolnym człowiekiem tzn przeżywać radość miłość wolność. Zero stresu smutku gniewu zmartwien wtedy jest miłość kasa nie chorujesz niczym się nie martwisz i wtedy widzisz innych zniewolonych przez leki.alkohol.narkotyki.papierosy komputer.fonoholikow. i widzisz jak oni się męczą a ty jesteś wolna i czujesz ze zyjesz wtedy dostrzegasz różnice i swoją glupote

Gość gość
Ta praca to modlitwa

Gość gość
21:31 zgadzam sie w 100 procentach. ludzie sztucznie mili nigdy nie maja zbyt wielu znajomych. poza tym lek hamuje cie przed naturalnym zachowaniem i kontaktem z ludzmi. moze tez byc tak ze to twoje zachowanie na to wplywa sprobuj byc otwarta do ludzi i miec wlasne zdanie nie zatracaj sie w strachu przed tym wszystkim. mozesz tez skorzystac z porady specjalisty. pozdrawiam