misulka188888 0 Napisano Wrzesień 14, 2016 Witam! Kochałam sie z moim chłopakiem kilka razy w jedną noc nie kończył we mnie ale boje sie , że coś mi poleciało.. Następnego dnia rano dostałam okres ale z nerwów 33 godziny później wzięłam tabletke po dokładniej ellaone.. Czy jest możliwość żebym była w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2016 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misulka188888 0 Napisano Wrzesień 14, 2016 dodam również że trzy dni po wzieciu tabletki do dziś kłuje mnie w brzuchu , mam wzdęcia, zgage itp. Czy ta tabletka mogła mi zaszkodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tabletkaedupl 0 Napisano Wrzesień 15, 2016 Tak jak każdy lek, ellaOne może powodować działania niepożądane, chociaż nie u każdego one wystąpią. Najczęściej zgłaszane działania niepożądane to ból głowy, mdłości, ból brzucha oraz bolesne miesiączkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość damazgronostajem Napisano Wrzesień 15, 2016 Jeżeli dostałaś normalny okres, a nie jakieś plamienie to nie jesteś w ciąży. Nie musiałaś brać ellaone. Tabletka ma różne skutki uboczne, o których powinnaś przeczytać w ulotce, ale nie jest specyfikiem, który robi poważne szkody w organizmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach