Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hailey789

z pktu widzenia sprzedawcy na allegro

Polecane posty

Gość hailey789

Hej, od kilku miesięcy sprzedaję rzeczy na allegro, są one drobniejsze i większe, często wysyłane w większych ilościach...od początku starałam się dbać i o sklep i o asortyment, ale zdążyłam zaobserwować, że jeśli coś jest nawet mniej funkcjonalne ale jednak ładniejsze to ludzie częściej to kupują. Idąc tym tropem postanowiłam zmienić szatę graficzą i poszukuję osób lub rozwiązań które mi to umożliwią, żeby to miało ręce i nogi. Szablon itd.. Pomocy :)

Gość Gosiaczke
Czyli obojętne Ci czy gotowe od kogoś czy z firmy jakiejś? W takim razie podaj jakieś wymagane kryteria i pułap cenowy chociaz bo inaczej doradzać trudno. Jeśli o ceny chodzi to radziłabym ograniczać się do zera ;)

Gość fikołeczek
tu nie ma co ciągnąć za konkrety skoro naprawdę za darmo szablony spełniają wszystkie wymagania to nie ma co się pchać w abonamenty, chyba że komuś już naprawde zależy. ja mam ale z konkretnego powodu, na aleszablony.pl długo nie płaciłam nic, teraz płacę złotówkę. No majątek to nie jest :) ale szabln naprawdę w porządku - był naprawdę duży wybór i jeszcze można edytować go po swojemu trochę :)