Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinek15l

Dziewczyna znęca sie na demną co robić?

Polecane posty

Gość Marcinek15l

Witam jestem Marcin mam 15lat i mam dziewczynę Monikę która tez ma 15lat chodzimy razem już 3miesiące ostatnio ona mi strasznie dokucza na lekcjach zabiera mi rzeczy po czym je gdzieś chowa. Cały czas mnie bije a ja nie chce jej bić bo to dziewczyna. Przy kolegach nasmiewa się ze mnie gdy jej zapytałem czemu to robi odpowiedziała "bo mi się nudzi" moim zdaniem to nie jest powód do dokuczania swojemu chłopakowi. Nie chcę z nią zrywać bo mimio wszystko ją kocham. Dodam także że jak niedawno byłem u niej na noc nie dawała mi spać cały czas mi zabierala kołdre spychała z łużka i się śmiała. Wtedy zachowałem się jak c***a i sie rozplakalem przy niej mówiąc czemu mi dokuczasz. Wtedy mnie przeprosiła i dała mi spac po tej akcji pare dni potem znowu zaczęła mi dokuczac i robić to co jest wyżej napisane. Mieszkam z nią w tym samym bloku więc pewnego razu gdy wracaliśmy razem ze szkoły przez park rozmawialiśmy razem i powiedziała mi że chcę się ze mną ******* Odmowilem jej poniewaz jestem nieletni i ona tez. Zaczęła się ze mnie śmiać itp. Co ja mam robić? Nie chcę z nią zrywać bo ja kocham. Jest jakaś rada na to żeby nasz związek przetrwał i zebym nie musiał uprawiać seksu w wieku 15lat ?

Gość gość
co to za wyraz "demna" nie znam go

Gość Marcinek15l
Demną*

Gość gość
no co to jest to "demną"?

Gość gość
pisze się: nade mną, nie 'na demną"

Gość Marcinek15l
Ja tu potrzebuję pomocy co mam robić a nie lekcji języka Polskiego

Gość Marcinek15l
A co moze nadenną jest po prawnie co?

Gość gość
chłopie olej ja to jakis pustak,tylko od razu szykuj sie do ataku bo taki pustostan zrobi c****ekło po zerwaniu,musisz byc krok przed nia

Gość gość
Nie uprawiaj z nia seksu. Jestes za mlody. Jeszcze cie posadzi za molestowanie i gwałt. Badz madry

Gość gość
Ktos cie poprawil tylko dlatego zebys na przyszlosc dobrze pisal, co w tym zlego ? :) Nade mna Poza mna Beze mnie Znad morza :):)

Gość gość
Ta mala suka chce cie wykorzystać, nie rob tego, zajdzie w ciaze albo pieklo z zycia ci zrobi. Takie male kufry sa nieobliczalne, wszystko bedzie na ciebie pozniej . Pozdr badz madry chłopie :) nie daj sie babom.

Gość Marcin15l
Skoro ona chce uprawiać seks czemu miała by mnie osądzać o gwałt i molestowanie? Po za tym nie jestem głupi i nie mam zamiaru w 3klasie gimnazjum sie ****ać. A nawet jak z nią zerwe nie będę miał życia ona zrobi mi piekło znając życie przecież ja mieszkam z nią w tym samym bloku chodzimy do tej samej klasy to co ja mam zrobić żeby żyć normalnie? ja nie chcę zeby na mnie plotki siała itd. Nie mam zamiaru jej bić bo jest dziewczyną a dziewczyn się nie bije

Gość gość
Zerwij z nią

Gość Marcin15l
Pisałem że nie chcę z nią zrywać boję się co ona wtedy ze mną zrobi. Nie chcę zostać upokorzony przed całą szkołą a ona potrafiła by to zrobić.

Gość gość
Oddaj jej, przecież w obronie własnej masz prawo uderzyć i kobietę i mężczyznę, płeć nie ma znaczenia. Damski bokser to facet który bije kobietę jako pierwszy, ale jak kobieta cię zaatakuje pierwsza to normalne, że jej oddajesz, bo to obrona własna. No ludzie.

Gość Marcin15l
Nawet jak bym ją pobił to co z tego jak ona ma dużo moich zdjęć i jeszcze zacznie wrzucać moje foty na fb? Skoro piszecie ze bedzie chciała się zemścić to raczej by tak zrobiła.

Gość gość
Powieś się jak cię upokorzy w necie

Gość gość
A co moze nadenną jest po prawnie co? x nie wiem, czy *po prawnie, ale na pewno "poprawnie"!!!!

Gość Marcin15l
Chyba masz racje powieszenie się to najlepsza opcjia potem będzie miała wyrzuty sumienia że przez nią popełniłem samobójstwo

Gość Marcin15l
Chyba to powieszenie się jak mnie upokorzy to najlepsze wyjście napisze wtedy na fb że to wszystko przez nią i będzie miała wyrzuty sumienia że przez nią popełniłem samobójstwo. Zaraz z nią zerwe