Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę..... archiwum 31

Polecane posty

otulona_snem dziś ten facet jest mezem kobiety,ktora nazywa sie Kukiz,o ta baba nie ma nic wspolnego z rodzina Kukiza,facet po slubie przyjal nazwisko tej baby,wiec klamales piszac o tym,ze to jego kuzyn doczytaj sobie a pozniej pluj x x Zacytuj post w którym NAPISAŁEM, że to kuzyn... A poza tym... to orange ma rację: x "gość dziś co za różnica czy kuzyni czy nie. ważne że think-tank kukiza wziął publiczny geld. o to chodzi!" x x Dokładnie. Usiłujesz manipulowac otulona razem z orange (pewnie też ty)...:O

Paweł Kukiz od kilku dni domaga się stworzenia w Sejmie nadzwyczajnej komisji, która rozpocznie prace nad nową ustawą zasadniczą. W tym celu powołał Stowarzyszenie na rzecz nowej konstytucji Kukiz’15, w którego zarządzie zasiadają Dariusz Pitaś i Paweł Kukiz-Szczuciński. x x Kukiz Szczuciński to człowiek Kukiza... Czy pani juz zrozumiała pani Dulska czy dalej tłumaczyć?

Pani Agatko "Dulska". Nie napisałem, ze to kuzyn Kukiza bo nie o to chodzi. Chodzi o to, że to człowiek Kukiza tworzący jego think-tank i działający na jego polecenie. I nie zmienisz faktu, że Kukiz poprzez swoja fundację wziął publiczne pieniadze i że jest de facto przeciw in vitro. :D

otulona_snem dziś ale pisales ze to jego KUZYN klamczuchu,a to nie jest jego KUZYN rozumiesz slowo KUZYN? x x No to zacytuj post w którym napisałem, że to kuzyn Kukiza... :D Wtedy przeprosze i sie z tego wycofam.

Pani Agatko "Dulska". Nie napisałem, ze to kuzyn Kukiza bo nie o to chodzi. Chodzi o to, że to człowiek Kukiza tworzący jego think-tank i działający na jego polecenie. I nie zmienisz faktu, że Kukiz poprzez swoja fundację wziął publiczne pieniadze i że jest de facto przeciw in vitro.

otulona_snem dziś przeczytaj co jest w jotpegu,bo juz nie mam sily po raza wtory tlumaczyc tyle ,a pisales ze to kuzyun i teraz nie przekrecaj jak zwykle zreszta x x No to zacytuj post w którym napisałem, że to kuzyn Kukiza...:D Albo przestań kłamać...:D

otulona_snem dziś jak wyedytowales to pewnie ze juz tego nie ma nie ze mna te numery x x No to zacytuj post wyedytowany w którym tak napisałem...:D

I żeby ci ułatwić... NIGDZIE TAK NIE NAPISAŁEM. O ,kuzynie była mowa w tekście który zacytowałem a który nie był mojego autorstwa. Nie napisałem, ze to kuzyn Kukiza bo nie o to chodzi. Chodzi o to, że to człowiek Kukiza tworzący jego think-tank i działający na jego polecenie. I nie zmienisz faktu, że Kukiz poprzez swoja fundację wziął publiczne pieniadze i że jest de facto przeciw in vitro.

Gość gość
otulona znowu wyszła na głupią:D

Sejm zajmie się w środę projektem nowelizacji ustawy o Agencji Mienia Wojskowego (AMW), który zakłada odstąpienie od konkursów przy zatrudnianiu na kierowniczych stanowiskach w AMW. Takie rozstrzygnięcia zapadło w porannym głosowaniu. x Przed głosowaniem poseł PO Paweł Suski (PO) zgłosił wniosek o zwołanie posiedzenia Konwentu Seniorów, aby marszałek Sejmu mógł podjąć decyzję o wycofaniu projektu z porządku obrad. - Jak długo jeszcze będziecie państwo obsadzać swoimi ludźmi stanowiska w kluczowych spółkach Skarbu Państwa i agencjach rządowych - mówił poseł PO pod adresem rządzących. x - Przez całą kampanię wyborczą oszukiwaliście ludzi, że będziecie stosować wysokie standardy w zakresie powoływania ludzi na kluczowe stanowiska. Ten akt prawny jest umożliwieniem wielkiej ścieżki inwazji ludzi (szefa MON) Antoniego Macierewicza, kolejnych Misiewiczów, kolejnych PiSiewiczów, którzy będą swoim brakiem wykształcenia, kompetencji, autoryzować waszą tak zwaną dobrą zmianę - powiedział Suski.