Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mylą nieśmiałość z zakochaniem?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, którym jest nieśmiałość względem mężczyzn. Objawia się to tym, że w obecności mężczyzny na przykład rozmawiając z obcym mężczyzną lub z takim, którego jeszcze dobrze nie znam odczuwam skrępowanie i nieśmiałość. Dlaczego ludzie często zarzucają mi, że się w kimś podkochuję? Często się czerwienię lub denerwuję podczas rozmowy, ale nie chcę być z tą osobą i nie podoba mi się, to jest tylko taka reakcja i to mam tak do wszystkich obcych mężczyzn. Miałam nawet sytuację jeszcze za czasów szkolnych, że mój były nauczyciel nie lubił mnie, bo chyba myślał, że mi się podoba, a tak nie było, po prostu gdy do mnie mówił to mnie to stresowało. Nie miałam żadnych fantazji na jego temat ani nic. Nie lubię jak mi ktoś np. wmawia, że kogoś kocham, bo się zaczerwieniłam poznając kogoś nowego. Dlaczego ludzie mylą nieśmiałość z zakochaniem?

Gość gość
ja mam podobny "problem" mi mówią że jestem nieśmiała a mnie zwyczajnie irytują ludzie i jestem samotniczką ja to mam gdzieś to samo proponuję tobie olej ludzi bo ludzie zawsze wiedzą swoje

Gość gość
Miałaś ojca? Bo ja nie i mam podobnie

Gość gość
Tak, mam ojca