Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie mają serca

Polecane posty

Gość gość

O tym się niedawno przekonałem. Żadnej nigdy nie zaufam wole żyć sam i mieć spokój a nie marnować cenny czas u życie dla czegoś co się zawali przy pierwszych niepowodzeniach z nie mojej winy. Ci którzy tutaj rozpaczaja że nie mają dziewczyny to idioci. One nie są nic warte.

Gość gość
Sam jesteś nic nie warty.

Gość czarna ospa
Jak mozna wymagac od kogos by miał serce a samemu go nie posiadac?Ty jełopie! Wy nie macie serca,myslicie fiutami,uje zakłamane!

Gość gość
Szczera prawda.Kobiety nie mają też duszy.I nie idą do nieba.

Gość gość
Kobiety nie mają też mózgu.Myślą psiutami i łechtami.

Gość gość
Ja mam serce, jestem wrażliwym człowiekiem i nigdy żadnej kobiety nie skrzywdziłem. Tylko to mnie skrzywdzono i to bardzo tak że odechciało mi się żyć i dlatego uważam tak jak uważam i mam do tego prawo.

Gość gość
Powiedz to swojej matce. :)

Gość gość
Moja matka też idealna nie jest. Więc mogę i to bez problemu.

Gość gość
"nigdy żadnej kobiety nie skrzywdziłem", tak ci się tylko wydaje. zadaj to pytanie swoim byłym, zapewne mają inne zdanie na ten temat.

Gość gość
pamiętajmy, że alkoholicy, narkomani, przemocowcy, hazardziści, egoiści, manipulanci, seksoholicy, zazdrośnicy też nigdy "nikogo nie skrzywdzili". spójrzcie najpierw na siebie, a potem oceniajcie innych.

Gość gość
co najciekawsze, to właśnie tacy są autorami takich tekstów. im bardziej toksyczny, tym bardziej wini wszystkich innych tylko nie siebie.

Gość gość
wymagają modeli i wyżywają się na przecietniakach bo nie zagadał model.

Gość gość
pamiętajmy że nimfomanki,intrygantki,manipulantki,histeryczki,zazdrośnice,aborcjonistki to głównie kobiety.

Gość gość
pamiętajmy, że *****cze, intryganci, manipulanci, histerycy, zazdrośnicy to głównie mężczyźni.

Gość gość
jeśli związki walą ci się przy "pierwszych niepowodzeniach", to wina jest po twojej stronie minimum w połowie. weź nie pierdziel.

Gość gość
pamiętajmy że materialistki,egocentryczki,pindrzyczki,tipsiary,lansiary to głównie kobiety.

Gość gość
hahahhahahahhahahhahahahhahahahhaha chciałbyś

Gość burak twarzowy
Kobiety chcą mieć ładnych z twarzy bo lubią się lansować proste.

Gość gość
A ja mam alergię na panów, którzy mówią takie rzeczy, jak "nigdy żadnej kobiety nie skrzywdziłem". Najczęściej oznacza to coś dokładnie przeciwnego, ale zerowy poziom autoanalizy nie pozwala im zobaczyć tej prostej prawdy o sobie samych. Krzywdzą w każdym związku, tylko się tego wypierają sami przed sobą i w swoich oczach są zawsze bez skazy, a to tylko te partnerki coś z upływem czasu znerwicowane i zniechęcone. Im bardziej toksyczny, tym bardziej wybiela siebie, a obwinia innych. Ci normalni widzą i rozumieją własne błędy, rozwijają się i stają lepsi dla siebie i innych.

Gość gość
Nie rozmnażaj się i nie zawracaj pupy normalnym kobietom.

Gość burak twarzowy
Każdy ma prawo do miłości.I rozmnażania się.Oglądałaś film Shrek.

Gość gość
Nie. Mizogini, którzy postrzegają siebie zawsze jako niewinnych, nie powinni się rozmnażać ani wchodzić w związki małżeńskie. Żadna kobieta nie potrzebuje partnera, który będzie ją niszczyć, samemu będąc pozornie bez skazy. Szkalować ludzi ze względu na płeć, jakie to łatwe i niewymagające rozwoju.

Gość burak twarzowy
Ale przecież on JESZCZE nie spotkał tej dopasowanej.Więc co tu mówić o małżeństwie.Nie był w związku.

Gość gość
Dopiero się obudziłeś się.

Gość Akt erekcyjny
Kobiety mają dwa serca. Jedno dla męża, drugie dla kochanka.

Gość gość
Widzę, że się tu Klub Skrzywdzonych Mężczyzn zawiązał, dlatego wtrącę tu kilka kobiecych refleksji: jest wiele wartościowych samotnych kobiet lecz Was meżczyźni kręca tylko łatwe laski o powierzchownej uczuciowości, którym nadskakujecie ile wlezie za kilka chwil przyjemności ( wiecie o czym piszę ) a potej jęczycie tu na Kafeterii i narzekacie na zły los. Wiem, że jako faceci jesteście wzrokowcami ale zmieńcie tochę podejście do kobiet i zwróćcie uwage na jej charakter. Bo tak naprawdę czas mija i uroda mija- zostaje tylko charakter. Pozdrawiam wrażliwego Autora- może się jeszcze tu odezwie?

Gość gość
Ile tych kobiet mogłeś poznać by na tej podstawie stwierdzić ze "kobiety nie mają serca"? Ile ich miałeś? Dwie, trzy? A nawet jeśli i piec... i każda z nich faktycznie serca nie miała... to na tej podstawie osadziles wszystkie? Sam pomysl czy to logiczne?

Gość gość
baby to tępe suki, manipulatorki i kłamczuchy, egoistki, kłamią nawet same sobie, waląc makijaż na ryja codziennie rano, obłuda