Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy technik informatyk to dobry zawód?

Polecane posty

Gość gość
no to ciesz sie chwila bo kiedy okaże sie, że komputery rozmawiaja to ty dostaniesz jedynie działke za tłumaczenie;)

Gość gość
nikt nie zapłaci ci za mozliwośc korzysania z programu. chyba to rozumiesz? czy nie bardzo? skoro jedynie tłumaczys z co mówi komputer to będzie to całkiem słuszne rozumowanie. w końcu sam tego nie liczysz jedynie grecznie wydajesz polecenie komputerowi aby to robił dla miłych pań.

Gość gość
wolisz brać kase za tworzenie programów czy za tłumaczenie komputerowi że panie potrzebują jego pomocy przez jakiś czas w liczeniu? może poproś swój komputer żeby policzył ci co jest barddziej opłacalne.

Gość gość
może sie skończyć nawet tak że to komputery cie zatrudnią w roli tłumacza:D to już spory krok naprzód w prawach si. i gwarantuje ci że to nastąpi. zgadnij kto na tym zarobi

Gość gość
dlateg jak c***acanie mówie, ze nie ma żadnych języków programoania tzn że ich nie ma. i dla własnego dobra racz mi uwierzyc.

Gość gość
a co do umowności to racz zauważyć że decyduje o wszystkim. np ktoś sie w pierdlu umówi że jesteś kobietą i będziesz kobietą pomimo że raczej ci sie to nie spodoba. "umownie" przyjmijmy że 2+2 =3.5 to za dziesięc lat będą z tego robili habilitacje

Gość gość
umownie przyjmijmy że twoja głowa jest w kształcie kuli to ci całkiem nieumownie upiertolą uszy u fryzjera

Gość gość
albo nawet zrefundują ci to z nfztu jako korekcje deformacji głowy w stopniu uniemożliwiającym kontakty międzyludzkie

Gość Stasiek3
Informatyk to bardzo oplacalny zawod. Ja jestem po liceum o profilu informatycznym. Po maturze znalazlem prace w firmie z innej branzy, ale nie sprawiala mi ona satysfakcji wiec poszedlem do szkoly Progres -> technik informatyk. Chcialem przede wszystkim przypomniec sobie co i jak, a okazalo sie, ze nauczylem sie o wiele wiecej. Teraz pracuje w centrum informatycznymi i na zarobki nie moge narzekac.

Gość gość
idź się stasiu wysikać :p x i przestań tu spamować !

Gość orzel1
Bardzo dobry zawód. Mój chłopak to technik informatyk i teraz potrafi poskłądać komputery, podoradzić co kupić ai czas na granie się znajdzie. Dzięi niemu widzę np różnicę między myszkami komputerowymi (teraz sama sobie kupiłąm logitech g402 i gram razem z nim w CSa) - opłacalny zawód jak najbardziej