Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może oznaczac?

Polecane posty

Gość gość

Mam kochanka od roku i tak wyszło, ze dałam mu dobitnie do zrozumienia, ze "bardzo" mi zależy na nim i czuje do niego bardzo duzo...zauwazyłam od razu, ze sie zdystansował..rozmawiamy duzo jak wczesniej, jednak strefa erotyczna najmniej jest poruszana, dziwnie się czuje, najwiecej nas łaczył sex..a teraz odrotnie, bardziej nas łaczy praca itp. ktos, cos wie? Przestraszył sie?

Gość gość
Nie przestraszył się tylko odpuścił, bo złamałaś zasady... kochanek, to kochanek, liczy się wyłącznie seks i nie było zapewne mowy o niczym więcej, a ty jak wiele idiotek się zakochałaś :P

Gość gość
On tez się zakochał we mnie i co z tego? zasad nie łamie jest po staremu, tyle, z emu wyznałam, co czuje do Niego

Gość gość
"Nie przestraszył się tylko odpuścił.." gdzie jest roznica?, to jedno i to samo przeciez

Gość gość
Gdyby i on się w tobie zakochał, to nie pisałabyś o nim kochanek, tylko partner, chłopak, narzeczony, itp... Po jaką cholerę komplikujecie sobie życie takimi dziwnymi układami? Albo próbujcie stworzyć związek, albo darujcie sobie tą znajomość, bo to nie ma najmniejszego sensu.

Gość gość
miał byc tylko sex, ale oboje się zakochalismy w sobie..problem w tym, ze razem byc nie mozemy