Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadwrażliwe zęby

Polecane posty

Gość gość

Witam Pół roku temu wybielałam zęby, od jakiegoś miesiąca zrobiły mi się bardzo nadwrażliwe.Czy to jest możliwe,że po takim czasie po wybielaniu? Ból jest przeszywający zwłaszcza jak zjem coś zimnego.Miał ktoś podobny problem?

Gość gośćP
W pierwszej kolejności powinnaś udać się z tym do dentysty lub apteki. Najlepsze moim zdaniem są wszelkie żele czy spraye z serii "sensi" np. kin sensi. Mnie pomogło a polecił go właśnie dentysta u którego wybielałam zęby.

Gość gość
Też miałam ten problem po wybielaniu. Stosowałam sensodyne i pomagało.

Wybielanie narusza szkliwo i zęby robią się nadwrażliwe. Ja polecam Elmex sensitive . Mi pomogło :) www.100club.pl

Gość gość
ja polecam sensi kin który doradził mi mój dentysta po wybielaniu.

Gość gość
Też mam problem z nadwrażliwością i taki w sprayu byłby super, bo dużo jestem w rozjazdach a nigdy nie wiadomo kiedy dopadnie Cię ból. Myślałam,że są tylko pasty.  Chciałam sprawdzić w necie czy są też inne oprócz kin, to wyskoczyły mi spraye do zamrażania zębów :(

Gość gość
Też miałam ten problem po zabiegu dentystycznym. Próbowałam Elmex i Sensodyne na zmianę i pomogło.

Gość gość
Na nadwrażliwe zęby stosuję specjalną pastę od http://dentaidpolska.pl/. Jak dla mnie najlepsze rozwiązanie na polskim rynku, bo naprawdę działa!