Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka poznan

chłopak 8 lat młodszy

Polecane posty

Gość gwiazdka poznan

Czesc co myslicie czy warto wchodzić w blizsze relacje z facetem 8 lat młodszym? Ja 31 lat on 23. Bardzo sie sobie podobamy czuć chemie. Dzięki

Gość gość
Ty na pewno chcesz już wziąść ślub i zakładać rodzinę, a on na pewno nie, bo chce się jeszcze bawić. Bez sensu się w to pakować.

Gość gość
Cześć, Gwiazdko. W tym wieku trudno powiedzieć. To nie zależy od chemii, tylko od Waszych życiowych planów.

Gość gość
Na początku wiadomo ze chcemy sie poznać lepiej. On chcialby zakladac niedługo rodzine ja też. Ale najpierw trzeba troche ze sobą pożyć nie od razu ślub i dziecko

Gość gość
On ci tak tylko mówi pewnie żeby sobie pobzykać. Wątpię że wielu facetów chciało by brać ślub w wieku 23 lat, i to jeszcze z babą 8 lat starszą.

Gość gość
Mądrość ludowa mówi: Na starej piczy młody ułan ćwiczy

Gość gość
Ja uważam że różnica wieku nie ma żadnego znaczenia. To po prostu czuć czy jesteście dla siebie. Ja mam starszego faceta o 13 lat. I dla nas nie ma to znaczenia.

Gość gwiazdka poznan
Hehe. Sama wyglądam na 22-23 lata. Poćwiczyć by mógł na dziewczynie młodszej od siebie wiec niekoniecznie to przysłowie jest prawdą ;-) dla niego wiek to nie przeszkoda jesli uczucie jest szczere

Jak macie wspólne plany to nie dziwi mnie taki związek. Jedyne co mnie zdumiewa, to fakt, że w Twoim wieku pytasz obcych ludzi na forum, co zrobić z własnym życiem... Związki z różnicą wieku generują sporo potencjalnych problemów, powinniście je rozważyć i przegadać.

Gość gość
nie z każdego związku będzie ślub i dzieci. Kiedy kobieta jest sporo starsza to raczej na jej niekorzyść, w przypadku znacznie starszego mężczyzny nie ma to takiego znaczenia. Kobiety są skłonne do poświęceń, będzie miał opiekunkę, pielęgniarkę w razie czego. Człowiek się przecież starzeje i tu mamy problem, kiedy kobieta jest znacznie starsza. Może się zdarzyć, że jej zdrowie najpierw wysiądzie, a mężczyzna to delikatne i wrażliwe stworzenie. Trzeba myśleć pragmatycznie, jakiś ciekawy romans ze smarkaczem, ale na męża to jeszcze dzieciak

Gość gwiazdka poznan
No nie wiem bo strasznie nas do siebie ciągnie. Wdawać sie w romans z kims z kim nic wiecej sie nie planuje to też troche na fair bo po co robić komuś nadzieje. A znowu nie spróbować byc razem to potem można tego żałować że sie nie spróbowało. Naprawde ciężki temat. Póki co spotykamy się co pare dni na rower i spacery

Gość gość
Ja rozumiem, że z racji wieku pragniesz mieć rodzinę i dotychczas nie było chętnych, albo się nie nadawali. To twoje życie, zdarzają się rozczarowania, chcesz go mieć ryzykuj

Gość gość
Ryzyko zawsze jest nawet w związkach rownównolatków. W większości młodzi mężczyźni nie chcą czegoś poważnego ale jeżeli Twój młody jest poważny to możliwe, że myśli innaczej. Wiek nie ma znaczenia, wspólne plany, cele są ważniejsze.

Gość gość
Ja mam 27 się zastanawiam nad związkiem z 24 latkiem,bo to jeszcze dziecko...23 tez :-D no chyba,ze jest ze wsi,nie ma innych ambicji tylko zakładanie rodziny szybko.

Gość gwiazdka poznan
Czytajcie ze zrozumieniem. Nie załozymy rodziny po paru miesiacach znajomości

Gość gość
Jesteś już dużą dziewczynką, masz 31 latek i to ty decydujesz z kim chcesz się spotykać, a czas pokaże co dalej. Mentalnie jesteście dopasowani, bo ty jak nastolatka do tego podchodzisz:-) Po co gdybać, przewidywać, co będzie. Ty sama nie wiesz, czego chcesz i tu mamy problem, o ile to nie prowo gimbusiary :-)