Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W realu dostąpilibyście niezły oklep !

Polecane posty

Gość gość

Pełno ich na forum dla KOBIET *Męskich ciot *leszczy *gimnazjalistów *zboczonych ciot *pseudo-pedofilów W realu byłby odrazu niezły oklep ,serio za moich czasów takie cioty dostawały wp***dol i siedzieli cicho w swoich domkach przy mamusi! Liczę na to ,iż za takie zatruwanie życia innym w internecie ,w otoczeniu i swoim rodzicom dostaniecie pożądany przekop wieczorem...o ile w ogóle wychodzicie z domu.... Zatruwajcie inne fora swoimi frustracjami np. Forum dla młodych geji itp. Jak można być takim zerem życiowym aby siedzieć na forum dla kobiet będąc "facetem"????

Gość gość
Nie ma tutaj takiego co by mnie oklepał:P W poniedziałek zdawałem egzamin z WF w wojsku, norma dowódcza, II grupa wiekowa. Oceny: 4x5. Dziękuję:P

Gość gość
Nie ma tutaj takiego co by mnie oklepałjezyk.gif W poniedziałek zdawałem egzamin z WF w wojsku, norma dowódcza, II grupa wiekowa. Oceny: 4x5. Dziękujęjezyk.gif Xxx No niewiem...tylko męskie c***y siedzą na forum dla kobiet i nic cię nie tłumaczy

Gość gość
To działa w obie strony... pozdrawiam męska pipo :D

Gość gość
Jestem kobietą i to jest forum Dla kobiet a ty co tu robisz??? C***a??

Gość gość
Sram ci do ryja (i tobie podobnym szmatom), a co mam robić? :D

Gość gość
Jak każda męska ciota...nic nowego...moje kondoNlencje dla rodziców,że w domu taka ciota i zero siedzi na forum dla kobiet

Gość gość
przecież oni właśnie siedzą w domkach u mamusi! jak debil 92, kretyn z namysłowa itp. to właśnie peesdy, które w szkole dostawały wpiertol, takie żałosne przegrywy z którymi nikt nie chciał gadać i do dziś nie wychodzą z domów bo obowiązek szkolny mają już za sobą. powinno się ich zutylizować, bo pożytku z tych odpadów żadnego, a tylko tlen zużywają i kanalizację zapychają

Gość gość
No ja wiem tylko są fora dla przegrywów,po co siedzieć na forum dla kobiet?? To trochę dziwne...

Gość gość
Wypowiem się za ok. 90 % kobiet z tego forum. Otóż mimo, że nigdy się do tego nie przyznamy, uwielbiamy jak faceci srają nam do ryjów i traktują jak szmaty. Ponieważ nie mamy mężów więc i nie ma nam kto wpiertolu spuścić, dlatego wirtualnie chcemy być pomiatane. Ot i cała filozofia.

Gość gość
To że jesteś męską ciotą i uważasz się za kobietę-bo siedzisz nadal na forum dla kobiet jest ża-ło-sne ...współczuję ale nie popieram

Gość gość
11:15 tak! Wy zawsze wiecie najlepiej co My lubimy! Eksperci....

Gość gość
Cioty eksperci od siedzenia na forum dla kobiet hahaaa

Gość gość
Nikt nie wchodzi w te linki męska cioto,cioty do roboty!

Gość gość
Same cioty tu i pedofilskie przegrywy,takie właśnie jest kafe a szkoda

Gość gość
Oni nie znikną to jedyne miejsce gdzie mogą być sobą -czyli c*****i,prawikami i nierobami

Gość prawictwo pospolite 152
ja mam wiatrówke w domu .. Próbawałem z niej strzelać do jablka i jablko przebija na wylot , ale sklejki nie przebije .. Jakby strzelić do czlowieka to nie zabije .. . Jedynie mogłaby oko wybić .. Zalezy też jaką ma sybkostrzelnosc.. Te o wyższej są bardziej niebezpieczne.. Najlepiej z wiatrówki strzelać do tarczy .. .. Celnosc jest dobra na dystansie około 20 metrów trafisz w cel wielkosci monety

Gość gość
Sprawa jest prosta. Twój teren, to sobie strzelaj (oby tylko nie zagrażać postronnym). Nie twój teren (lasy państwowe, zieleń miejska) to niestety ale tego śrutu nie zbierasz, czyli śmiecisz. Śmiecić nie wolno. Już chociażby z tego powodu mogą cię poprosić o zaprzestanie strzelania. Bezpieczeństwo, rozwaga, przewidywanie zagrożeń itp. to podstawa strzelania – jasne! Ale argument o śmieceniu jakoś do mnie nie przemawia. Wiesz ile śrutu pozostawiają po sobie w lasach myśliwi? Obiektywnie patrząc, bez względu na zgodę właściciela terenu, oni również strzelając śmiecą. Ty również strzelając na własnym terenie w jakiś sposób „zatruwasz środowisko” bo związki ołowiu z Twojej działki mogą przedostawać się do gruntu i rozprzestrzeniać w wodach gruntowych.

Gość gość
C***y do lania! Ale po co ręce gównem bez perspektyw na życie brudzić? Wystarczy śmiecie ignorować...kiedyś w końcu wyłączy im komornik neta..

Gość gość
Zrozum w końcu że inteligentni ludzie nie wchodzą w nie znane linki ...także c***o uspokój się i połóż się komfortowo na łóżku i wypie**dalaj spać.Dobranoc