Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie jest mi wstyd

Polecane posty

Gość gość
To rób tak dalej, aż zwina Cie mundurowi.

a co grzybiarz zrobił jak wrócił do domu? -Stary masz jakieś grzyby?- pyta żona - popatrz babo, prawdziwek :classic_cool: - no przynajmniej stoi choć za duży to on nie jest:O - nie marudź 😠 bierz się gupia bo za chwilę zrobaczywieje 😡 :D przyczynilas się do relacji mąż - żona a tak jepnął by na stół koszyk i otworzył piwo brawo Ty :D

Gość gość
Ha ha ha, rozbawiłeś mnie, swoją droga zastanawiałam się jadąc, czy go ta sytuacja w jakis sposób podnieciła. Bo ja kiedyś w czasie przejażdżki rowerowej w lesie natrafiłam na jakiegoś gościa, który sie onanizował (czy jak wolicie: walił sobie konia). I wcale mnie to nie podnieciło, wręcz przeciwnie.

Gość gość
No bo czym tu sie podniecac?

Gość blednygosc
no wiesz wiem że są normalni ludzie na tym świecie i pewnie im by przeszkadzało :D ja natomiast na pewno bym się podniecił :D

Gość gość
Takie przygody są fajne. Z moim mężem też ostatnio coś takiego mieliśmy. Mój mąż na wieczór wziął long mena na potencję: http://wzaufaniu.pl/long-men a on po prostu trzyma 40 godzin nawet i mąż był tak pobudzony, że na leśnym parkingu uprawialiśmy seks i było bosko.

Gość gość
Zaś jakaś kryptoreklama.

Gość gość
taki anonimowy wstyd to nie wstyd. Zdarzyło się że przyłapali mnie sąsiad i sąsiadka jak w czasie porannego treningu wysunęły mi się kulki z pochwy. Kegla mam już dość wytrenowanego, dlatego pozwoliłam sobuie na trening poza domem z kulkami w pochwie. Bardzo ładna pogoda, niedziela raniutko więc byłam pewna, że nikogo nie spotkam a tu masz - niespodzianka. Nagłe dzień dobry mnie zdekoncentrowało i to wystarczyło - wyśliznęły się i krępująco uwidoczniły na udzie pod legginsami. Uśmiechy wyraźnie sygnalizujące że wiedzą o co chodzi, tamta swojego skierowała żeby patrzył gdzie indziej, sama jednak zerkała jak poprawiam. Tamten w rewanżu zauważył że też tak by mogła trenować i wywiązała się krótka rozmowa na temat skuteczności stosowania kulek podczas treningu na mięśnie kegla i na przyjemność w treningu. Stwierdziłam że jak się oswoi z wkładaniem i wyjmowaniem to staje się to rutynową czynnością, raczej nie dającą jakiegoś tam podniecenia tylko korzyści z bardziej wszechstronnego treningu różnych mięśni. Tylko niestety żeby trening był skuteczny strój nie może zbytnio pomagać w utrzymywaniu kulek wewnątrz no i kuleczki powinny być nieco cięższe niż zwykłe erotyczne z tworzywa.

Gość gość
Ale provo.

Gość gość
Oj tam, czego się wstydzić, ludzie nie takie rzeczy robia na parkingach.

Gość gość
W niemczech sa parkingi przy autostradach gdzie parki i pojedyncze osoby sie na seks umawiaja. Oczywiscie umawiaja sie przez internet.

Gość gość
Hej tu autorka. W Niemczech robiłam to kiedyś z facetem w samochodzie na parkingu i to w biały dzień. Na parkingu byli jacyś ludzie, którzy dyskretnie omijali mój samochód, żeby nas nie krępować. Ale w Polsce to co innego. Trzeba podejść, zobaczyć, moze filmik jeszcze nakręcić. Takie mamy społeczeństwo. Mam nadzieje, że mój mąz tego wpisu nie skojarzy, bo to nie było z jego udziałem...

Gość gość
A faceta znalas, czy jakis obcy?

Gość gość
Znałam od trzech dni. Poznałam go w delegacji w Niemczech. No i pojechaliśmy...

Gość gość
No i dobrze zrobilas. Mam nadzieje ze ci dobrze zrobil.

Gość gość
Trzy dni? łatwa jesteś :O

Gość gość
Wyp...ił mnie jak nikt nigdy przedtem i potem! Przepraszam za wulgarność.

Gość gość
W gumie, czy bez gumy?

Gość gość
A co to za pytanie? Oczywiście, że w gumie. W jakiej pozycji też ci napisać?

Gość gość
Niekoniecznie. Znowu tak ciekawy nie jestem.

Gość gość
Ciesze się bardzo, mam nadzieje ze zaspokoiłam twoja ciekawość.

Gość gość
Zaspokoilas. Dzieki.

Gość gość
Kulki w ciipie, korki w duu.upie Jeszcze banana należy włożyć w ryło. Do kompletu.

Gość gość
też zaliczyłam małą wpadkę - na placyku do ćwiczeń na naszym eleganckim osiedlu zdjęłam legginsy do sikania i nakrył mnie znany z widzenia gość. Tak wcześnie rano nigdy nikogo nie spotkałam więc czułam się zupełnie swobodnie, a nie chciałam pobrudzić jasnych legginsów. Wszedł na placyk akurat jak siadałam na ławeczce żeby je wciągnąć. Zanim je założyłam miał niezłe widowisko. Wesoło powiedział, że powinien udać że nie widzi, że powinien dyskretnie się oddalić, że byłoby to kulturalnie. Ale nie może się przemóc i zrezygnować z takiego słodkiego widoku. Dodawał jeszcze takie komplementy że mi wstyd odpuścił i tak bardzo się nie zasłaniałam, a i tak legginsy nie wciągały się zbyt łatwo więc miał te parę chwil widoku. W zasadzie to po chwili zaskoczenia i wstydu zrobiło się dreszczykowo i milutko.

Gość gość
A to nie miałaś majtek pod tymi leginsami ?

Gość gość
Cóz sa kobiety wstydliwe, ale wiele celowo tak sie zachowuje , zeby obcy facet mógł zobaczyć to i owo. Kiedyś latem siedziałem pod blokiem na ławce i czekałem na znajomego. Na parterze jakaś niunia wycierała balkon. Miała krótka sukienkę i jak sie schylała widac było wyraźnie jej białe majtki. W pewnym momencie zauważyła, że sie jej przygladam. Weszła do pokoju, a po chwili wróciła. Dalej zaczęła wycierać, schylając sie mocno tyłem do mnie. Ale białych majtek juz nie było. Jak skończyła usmiechnęła sie zalotnie do mnie i weszła do pokoju.

Gość gość
No i super.Może dałaś facetowi chwilę szczęścia :D A co robisz we własnym aucie to Twoja sprawa .

Gość gość
A ja wczoraj w przymierzalni w markecie przymierzałam spodnie. Koło kabiny stał jakis chłopak ze 20 parę lat i usilnie próbował mnie podejrzeć. Zauważyłam to, więc lekko odsunęłam zasłonke, zeby widział lustro, po czym sciągnęłam te spodnie. Powoli je starannie poskładałam stojąc w majtkach, a następnie zsunęłam majtki żeby sobie coś tam niby poprawić. Jak wychodziłam mina tego kolesia była bezcenna.

Gość gość
Nase żeny to ne sou baranki!