Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział że nie chce się spotykać bo..mam zeza

Polecane posty

Gość gość

mam lekkiego zeza. Spotykalam się z chłopakiem jakiś czas. W końcu powiedział ze poznał kogoś, a od osob trzecich dowiedziałam się ze nie chciał mnie z powodu tych oczu :O ogólnie jestem szczupła brunetka , nie taka brzydka a ten zez chyba mnie bardzo szpeci, skoro tak powiedzial...czy naprawde zez jest taki oblesny? nie jakis duzy..mam lekkie 'zwarcie'

Gość gość
lekki zezik jest sekzi

Gość gość
on jest po prostu zazdrosny o tego obok ale nie masz czego żałować bo zazdrośnicy są do d**y niepodobni :O

Gość gość
lekki zez nie jest obleśny, po prostu masz możliwość szybkiego wyeliminowania małostkowych osób. Bo pomyśl- gdyby ważniejsza była dla niego osobowość, gdyby czuł coś prawdziwie, to żadne zez by nie przeszkadzał (kojarzysz Nicka Vujicica? On nie ma rąk i nóg. A mimo to znalazł żonę. Pokochała go mimo takich ograniczeń). Prawdziwa miłość nie jest małostkowa i nie zważa na przeciwności. A naprawdę chciałabyś być z kimś, kto oszukuje i jest z Tobą tylko dla wyglądu? Takich osób trzeba się pozbywać ze swojego życia. Mój brat się jąka. A mimo to ma kochającą dziewczynę. Można? można. Ale na pewno wiele pustych osób od razu by go przekreśliło. Jesteś wyjątkowa, bo nie ma takiej drugiej osoby na świecie, godna szczęścia i prawdziwej miłości. Nieraz lepiej poczekać na dobre, wartościowe osoby (czego bardzo Ci życzę, zobaczysz, poznasz taką osobę prędzej czy później). A wtedy będziesz dziękować Bogu, że ten obecny koleś odszedł z Twojego życia.

Gość gość
Ja kocham mocno kobiete z lekkim zezem nie ma go zawsze tylko jak nie skupi wzroku i uważam że to urocze

Gość gość
fizycznie też ja pozadasz tak jak inne?

Gość gość
O wiele bardziej niż inne

Gość gość
ja jednego chłopaka odprawiłam, ale miał takiego streeta, że szok :D

Gość gość
gość dziś ja jednego chłopaka odprawiłam, ale miał takiego streeta, że szok przy tobie kazdy ma rozbieżnego zeza bo masz tak rozstrzelone cycki ze szok

Gość gość
trza było nie szczelać zezem w jej cycki szoku by nie było

Gość gość
Oczy kobry :D