Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z cera

Polecane posty

Gość gość

Witam, nigdy nie dbakem o skore, nie uzywakem kremow i nic z tych rzeczy ale myske ze pora sie za siebie wziasc. Mam regularnie krosty i straszna zniszczona cere, jakich preparatow uzywac zeby ja oszczyscic i zeby to jakos wygladalo ?

Gość gość
kwasy glikolowy ,salicylowy,serum z wit c

Witam. Kosmetyki profesjonalnej firmy KLAPP to idealne rozwiązanie. Nie są to kosmetyki a koncentraty, które wystarczają na bardzo wiele zastosowań,,, przede wszystkim nie zawierają żadnych sub. takich jak SLS, PEG, PARABENY. Po takie kosmetyki można udać się do Krakowskiej Clinic Vivien oraz skorzystać z zabiegów indywidualnie dobranych do potrzeb skóry. www.vivienclinic.pl

Gość Jadwiga900
Osobiście mogę polecić Ci kremy z kolagenem naturalnym. Efekt jest niesamowity ponieważ skóra bardzo szybko się regeneruje. Wiem, że firma https://www.lagenko.pl/ ma dobre i naturalne produkty.

Mozna próbowac polepszyc wygląd skóry domowymi sposobami a jak to nie pomoże to warto udac się do salonu na profejsonalne zabiegi nawilżania czy oczyszcanie/ . Szeroki wybór zabiegów na twarz oferuje salon Twoje zacisze http://www.twojezacisze.pl/oferta/kosmetol...estetyczna.html . Mają doświadczenie w pielęgnacji skóry problemowej, z pewnością doradza jakieś najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
Moje problemy z cerą się skonczyły gdy zaczełam regularnie odwiedzać moją kosmetolog. Dobiera zabiegi specjalnie dla mnie, oczyszczanie, nawilżanie, odnowa, miałam też coś na przerwienia i zmarszczki. Polecam salon w Poznaniu www.beautypremium.pl

Razem z moim chlopakiem uzywamy swietnego peelingu do mycia twarzy bielendy, insta perfekt. Dokladnie i gleboko oczyszcza, pozbywa sie nadmiaru sebum, zluszcza martwy naskorek oraz odlokowuje pory. Ja na to wszystko stosuje jeszcze serum z tej samej serii

Gość evela87
Na problemy z cerą warto używać naturalnych kosmetyków, które są najlepsze z walką z niedoskonałościami i problemami z cerą. Ja wiele ciekawych kremów i różnych kosmetyków znajduje na; http://www.eldancosmetics.pl/linie-produktow/kremy.html . Kremy tam kosztują sporo, ale są praktyczne, eleganckie, efektowne i działają na różny typ skóry. W każdym wieku można znaleźć coś dla Siebie.

Gość gość
kwasy, serum z witamina C, do mycia twarzy od siebie moge polecic emulsje emolienty z dr medica, rob także maski oczyszczajace

Gość emiliaaa1111111
wszytsko zależy od tego jaka jest przyczyna Twoich zmian. Jesli jest to problem z zaskórnikami to rzeczywiście warto podziałać keratolitycznie i antybakteryjnie kwasem salicylowym. Żebyś tylko nie eksperymentowała sama z dużym stężeniem. Na początek możesz przecierać twarz B-Active Sebutone - Tonik nawilżający Sebutone (100 ml). Nawilżający i oczyszczający tonik na bazie kwasu mlekowego. Zmiękcza pory, usuwa nadmiar sebum. Następnie krem na dzień sebugel A, na noc avst 1