Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mają w oczach kretynizm

Polecane posty

Gość gość

Trochę mnie to już męczy. Np moja obecna studiuje i niby ma jakieś zainteresowania, jest też ładna, ale jak się patrzy jej w oczy to widać niewielką inteligencję. W pracy to samo, fajne dziewczyny ale takie kretynki że zaczynam wątpić w istnienie inteligentnych kobiet :(

Gość gość
wielki kretyn to tylko niewielką inteligencję jest w stanie zobaczyć

Gość gość
Niestety bedac osoba inteligentna czlowiek styka sie na okraglo z osobami o nizszej inteligencji. Ja jestem kobieta i nieskromnie powiem ze jestem bardzo inteligentna. Zreszta wielu mezczyzn mi to mowi. Jest tez bardzo ladna ale sadze ze to przez to ze jestem inteligentna mam tak duze powodzenie u mezczyzn. Wszyscy moi adoratorzy powtarzaja mi ze tak rzadko zdarza sie polaczenie urody i inteligencji. Zakochuja sie szybko we mnie, wystarczy ze z nimi pogadac pozartuje.

Gość gość
Jeśli widzisz w ich oczach kretynizm to znaczy że im się podobasz i tyle to nie ma nic wspulnego z inteligencją kobiety czasem specjalnie udają kretynki żeby zdobyć faceta.Wiesz mi kiedy kobiecie się kompletnie nie podobasz to nie zobaczysz ani cienia kretynizmu raczej coś w stylu Co się gapisz ? Nie ten lever !!! Jak takie coś śmie patrzeć się na mnie?? I takie dlatego powinieneś się z tego cieszyć to znak że masz powodzenie.Inni mają o wiele gorzej.Ja np. jeszcze nigdy nie spotkałem się z zainteresowaniem u dziewczyny wystarczy że spojrze jej w oczy i widzę to co powyżej napetyt sobie nie wyobrażasz jak straszne jest życie faceta który dla kobiet nie jest facetem.Wiec ciesze się że widzisz w nich kretynki

Gość gość
"Jest tez bardzo ladna ale sadze ze to przez to ze jestem inteligentna mam tak duze powodzenie u mezczyzn." Kochana, naprawdę NIE CHCĘ Ci niczego umniejszać, ale uwierz mi że jakbyś nie była ładna, to choćbyś miała IQ o jakieś 50 pkt wyższe niż teraz, nie słyszałabyś że jesteś taka inteligenta. Pomijam już że faceci nie chcieliby się nawet z Tobą kumplować, ale ci którzy zmuszeni by byli do kontaktu z Tobą, umniejszaliby Twojej inteligencji, może nawet próbowali wmówić że jesteś głupia. Nie wszyscy rzecz jasna, ale większość. Tak więc uważaj. Zrozumiesz o co mi biega, jak uroda nieco przygaśnie.

Gość gość
Alez ja wiem o co ci chodzi i doskonale to rozumiem. Wiem ze doceniaja moja inteligencje TYLKO dlatego bo jestem ladna. Wiele razy slyszalam ze to jest "koszmar" ze jestem tak ladna i inteligentna zarazem. Jednoczesnie mam wyjatkowo scisly umysl i lubie mezczyzn ktorzy tez maja scisle umysly. W ogole mezczyzni przecientnie inteligentni mnie nie interesuja chocby byli nie wiem jak przystojni. Musze czus ze facet jest rowny mi. Aha jeszcze jedno, inteligencje widac w oczach to prawda. Jak rozmawiam z kims i zazartuje albo cos skomentuje to widze w oczach czy ktos "zlapal" o co mi chodzi czy nie :).

Gość gość
Chodzi mi o to, że takie komplementy trzeba traktować z przymrużeniem oka, bo to taka naprawdę część zalotów, gry godowej. A jako że faceci widzą, że masz nieco szerze horyzonty niż tipsy i wyprzedaże, wiedzą że mogą Cię kupić nie tylko "och, jakaś Ty piękna i sexy", ale też tekstem o inteligencji. Możliwe że jesteś dla nich przeciętnie inteligentna jako człowiek, ale jak na przysłowiową babę się wyróżniasz (na tle typowych Karyn). Sama coś takiego przerabiałam jak byłam młodsza, bardziej atrakcyjna i więcej facetów się koło mnie kręciło.

Gość gość
taaaa. kolejny niby amator inteligentnych, a w życiu mimo tego kretyństwa w oczach panny siedzi z taką bo ładna. To poszukaj mądrzejszej , no chyba ze jesteś za głupi żeby taką znaleźć

Gość gość
a ja jestem brzydka i inteligentna, mam sporo kumpli, którzy przyłażą do mnie pogadać, nawet o sporcie, czy sprawach technicznych i twierdzą, ze nawet z innymi facetami nie mogą tak pogadać na te tematy jak ze mną. mogę gadac o wszystkim- literatura, teatr, spawanie, sporty walki, piłka nożna, kilka innych dyscyplin, muzyka, polityka, historia, kultura, co tam chcecie. A i tak żaden nie chce nic więcej niż koleżeństwo, ale faktycznie wypłakują mi sie w mankiet, że ich panny to głupsze ode mnie. tylko mimo to z tymi kretynkami żyją, robią im głupie dzieci i przychodzą się do mnie skarżyć jak głupio wtopili w związku

Gość gość
Nie wiem czemu mnie obrażacie. Może nie jestem ponadprzeciętnie inteligentny, ale do głupich nie należę. W pracy w większości mam styczność z kobietami i ich brak inteligencji aż przytłacza. Aż się nie chcę z nimi wyjść na papierosa czy po pracy posiedzieć dłużej w biurze i pogadać. A czasem jak szefa nie ma i przychodzą z Urzędu Pracy młode siksy na staż, to wystarczy pierwsze spojrzenie w oczy i już wiem że ta młoda jest taka sama jak te zza ściany.

Gość gość
Ha ha ha gościu mam dokładnie to samo w pracy.

Gość gość
Nie wiem czemu mnie obrażacie. dlatego, że normalny człowiek jak chce intelektualistkę to szuka intelektualistki i aż jej nie znajdzie to jedzie na ręcznym, a nie jepie jakąś panienkę, bawi się z nią w dom, w związek, w miłość, a w głębi ducha uważa ją za głupie g...... Nie szanujesz jej, jest za kiepska to szukaj lepszej, a nie marnuj dziewczynie zycia

Gość gość
a ja w pracy mam różne kobiety, trochę głupich, ale też sporo naprawdę fajnych i mądrych, zato z facetów tylko z jednym da radę pogadać na poziomie a reszta to jakieś ciule

Gość gość
No skoro się z Tobą kumplują, to jest w nich trochę człowieczeństwa a nie tylko prymitywne samcze instynkty. Jednak w doborze samicy do związku ważniejsza jest powierzchowność, taka osobista ocena zdatności do rozrodu (a w praktyce zdatności do wyra i możliwości pochwalenia się przed qmplami). Zdarzyło mi się słyszeć, że jestem głupia od najgorszych skur/wieli. Teraz wiem, że chcieli mnie w ten sposób zdominować, utemperować i sobie połechtać ego przy okazji. Mniej więcej w tym samym czasie od innych łaszących się fagasów potrafiłam usłyszeć, że jestem taka inteligentna (co IQ mi nagle wzrastało o kilkadziesiąt pkt???), tak mądrze mówię, bla bla bla... Dlatego ja słowa facetów dzielę, filtruję itp., chyba że chodzi o relacje ściśle służbowe i jestem pewna, że facet nie patrzy na mnie jak na fajną/niefajną samicę - a i tak taka opinia może być nieobiektywna z jakichś innych powodów.

Gość gość
Dlaczego "takie" komplementy mam traktowac z przymruzeniem oka a inne nie? To jest taki sam komplement jak to ze zabojczo wygladam w jakiejs tam sukience. Aha i dobrze wiem czy jestem przecietnie inteligentna czy nie. I uwierz nie uzalezniam oceny swojej inteligencji od komplementow jakis kolegow. W swoim zyciu spotkalam niewielu bardziej inteligentnych ludzi ode mnie. Wiekszosc kolegow niestety nie lapie mojego toku myslenia albo roznych spostrzezen. Niestety ma to swoje zle strony, bo podobnie jak autor oceniam ludzi po inteligencji. Co z tego ze facet jest dobry, czuly, etc jak nie czuje ze w lot lapie to co mam na mysli. Na szczescie znalazlam takiego ktory jest idealny w kazdym calu: inteligentny, zabawny, meski. A seks z nim to bajka, mega namietnosc a pomiedzy lezymy sobie, tulimy sie i gadamy np o rozkladzie Benforda :).

Gość gość
gość dziś Autor nic pisze nic o swojej kobiecie ani o związku. Pomyliłaś tematy czy jesteś jedną z tych kafeterianek które nieważne w jakim temacie piszą, to muszą obrażać i pluć kwasem? A do tematu pasujesz jak ulał :D

Gość gość
ni wiesz, ja nie będę się kumplować z byle jakim samcem, jednak staram się szukać trochę mniej prymitywnych niż przeciętni

Gość gość
Np moja obecna studiuje i niby ma jakieś zainteresowania, jest też ładna, ale jak się patrzy jej w oczy to widać niewielką inteligencję. w pierwszym poście pisze o swojej pannie debilu. Więc albo tobie się mylą tematy, albo czytanie ze zrozumieniem to nie coś co potrafisz.

Gość gość
Prawdziwie inteligentni mezczyzni nie zwiazliby sie z glupia kobieta bo by zwariowali. Popatrz na kobiety takich facetow jak Gates czy Zuckenberg. To nie sa jakies pieknosci a przeciez oni mogliby na pewno przebierac w laskach. Faceci wiazacy sie z glupimy babami narazaja sie na to ze beda mieli glupie dzieci. I faktycznie tak sie dzieje. Oczywistym jest ze inteligencje dziedziczy sie po rodzicach. Trzeba samemu byc niezlym idiota zeby brac sobie taka zone. Autorze, szukaj takiej ktora ci odpowiada inteligencja inaczej sie zameczysz. Inteligentna kobieta nawet jak nie jest pieknoscia potrafi zrobic sie na fajna laske, szukaj takiej.

Gość gość
widzą w twoich oczach kretynizm to się starają upodobnić co byś nie miał zbyt niskiego poczucia wartości nędzna imitacjo faceta

Gość gość
Gosc 21.15 nie obrazaj autora. Co prawda dosc niefortunnie ujal temat ale ma troche w tym racji. Oczywiscie to samo moznaby powiedziec o wielu facetach. Ludzie powinni sie dobrze dobrac pod tym wzgledem dopiero wtedy moga byc szczesliwi.

Gość gość
Uogólniasz na podstawie swojej dziewczyny. To jest kretyńskie:) Taką wybrales i taką masz. Poistaraj się lepiej, podnies poprzeczkę, to nie będziesz narzekał hurtem na kobiety. Chyba, ze taką wybraleś, bo tylko na to Cię stać. Słabo u Ciebie z ambicją:)

Gość gość
a ja się z nim zgadzam większość bab ma durnote w oczach

Gość gośćbaba
druga durnota jak otworzą buzie o ile ją w ogole zamykają bo w paplaniu bzdur sa najlepsze,wiem bo je znam,niewiele osob ma przenikliwe oczy ,tacy mniej mówią

Gość gość
Widocznie tylko takie zauważasz autorze, widać to twoim wyborze dziewczyny .

Gość gość
Nie jesteś inteligentna, w Twojej wypowiedzi brak jest lotności i zwyczajnie przynudzasz w dodatku na swój temat.

Gość gość
6:59 mam takie samo odczucie;) a jak słyszę, że ktoś coś z oczu wyczytuje to tylko śmiać się trzeba;)

Gość gość
Kretyn widzi wszędzie kretynizm bo nic nie rozumie.