Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dać szansę dziewczynie która zaczęła dopiero sie mną intresować jak mam kase

Polecane posty

Gość gość

Długo o nią się starałem ale byłem biedakiem, nie miałem kasy to też i z wyglądu byłem zaniedbany - olała mnie, rok później mam pracę i to z niezłymi zarobkami, kupiłem auto, dbam o siebie, zmieniłem fryzure, styl ubierania (no bo w końcu mnie na to stać) i nagle ona zaczęła się do mnie odzywać. Nadal mi na niej zależy ale nie wiem co o tym wszystkim myśleć, dać jej szansę? serce mówi tak, rozum już nie koniecznie jest na tak

Gość Viola21
Wiesz co ,trudno się dziwić,że wcześniej dziewczyna nie interesowała się tobą skoro jak sam piszesz byłeś źle ubrany i zaniedbany .Ty kojarzysz to wyłącznie z kasą ,ale nikt nie wie ile ty masz kasy ,liczy się jakie sprawiasz wrażenie. Ja nigdy nie zainteresowałabym się facetem źle wyglądającym i wcale nie chodzi mi o to,że powinien mieć markowe ciuch,powinien mieć dobry gust , powinien mieć dobre maniery,zadbane ręce,zęby i zawsze czyste buty,wiele innych szczegółów też . To są rzeczy na które najpierw zwraca się uwagę,później poznaje się charakter i albo znajomość się rozwija albo umiera śmiercią naturalną. Poznajcie się a potem ocenisz czy dziewczyna jest warta zachodu.

Gość gość
Po co ci taka? Teraz to ty sobie możesz wybierać i przebierać jej się przyda lekcja pokory

Gość gość
no tak tylko że w jej przypadku już wie że ona leci na kase, a jak teraz będzie inne poznawał i będą chętne to lecą na niego czy na kase? skąd to wtedy wiedzieć

Gość gość
Nie przyznawać się do majątku :)

Gość gość
przecież to nawet naukowo zostało potwierdzone że samice to prostytutki, kobiety nie są jak mężczyzni.

Gość gość
Hahaha:) Sama sporo zarabiam i nie można zaimponować mi kasą, autem itd. Dla mnie facet może jeździć rowerem, ale musi być zadbany. Jeśli chodziłeś jak fleja to trudno się dziwić, że nie była zainteresowana. Możesz rozwinąć ten temat?

Gość gość
Oczywiscie ze tak! Daj jej szanse, pouzywaj do woli a potem porzuc i znajdz jakas porzadna i na poziomie!

Gość gość
Ale skąd wiedzieć czy jest porządna i na poziomie? Bo jak dzisiaj jakąś poznam i będzie chciała się spotykać itp to jestem ciekaw czy gdybym podrywał ją rok temu czy by mnie chciała - wtedy pewnie nie, więc też okazałaby się zwykłą szmatą, ale tego juz teraz nie jestem w stanie sprawdzić

Gość gość
Facet na rowerze nie moze byc zadbany! To tak jak bys powiedziala, ze: facet zadbany w podartych spodniach...