Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jakby go tu wyrwać ?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim , sprawa jest taka że w mojej klasie (A chodzę do 1 liceum) jest pewien chłopak . Widać że jest mądry wie co w życiu chce osiągnąć. Nie lata za pomalowanymi laskami , tylko grzecznie siedzi na każdej przerwie i dyskutuje z kolegami. Jest bardzo przystojny , widać że nie myśli tylko o tym jak tu zaliczyć panienke tylko żeby coś w życiu osiągnąć . Widzę nie raz ,że patrzy na mnie. Chodzi o to ze mam nawet czasem wrażenie że on tak jakby spogląda na mnie a jak ja na niego spojrze to chowa wzrok. Nie ma na pewno dziewczyny A w klasie z żadna nawet nie gada . Strasznie on mi się podoba . Tylko zastanawiam się czy ja bym mogła mu się faktycznie spodobać . Niska jestem i do szczupłych nie należę ale też nie jestem nie wiadomo jak gruba . Ja nawet z nim nie gadalam ani razu . Bo chowa wzrok nie patrzy. Chciałabym jeszcze dodać ze nie maluje się a na twarzy nie mam tony pryszczy tylko normalna cerę . Jak ja bym mogła w końcu z nim rozwinąć jakoś temat . Może na Facebooku ? Myślę że teraz może co odrazac fakt ze ja niby mam chłopaka ale ja z nim już od dobrych kilku dni nie jestem , a przecież nie będę latać po klasie i krzyczeć ze jestem wolna . Weźcie coś doradzcie pliss :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować