Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2016 Hej wszystkim , sprawa jest taka że w mojej klasie (A chodzę do 1 liceum) jest pewien chłopak . Widać że jest mądry wie co w życiu chce osiągnąć. Nie lata za pomalowanymi laskami , tylko grzecznie siedzi na każdej przerwie i dyskutuje z kolegami. Jest bardzo przystojny , widać że nie myśli tylko o tym jak tu zaliczyć panienke tylko żeby coś w życiu osiągnąć . Widzę nie raz ,że patrzy na mnie. Chodzi o to ze mam nawet czasem wrażenie że on tak jakby spogląda na mnie a jak ja na niego spojrze to chowa wzrok. Nie ma na pewno dziewczyny A w klasie z żadna nawet nie gada . Strasznie on mi się podoba . Tylko zastanawiam się czy ja bym mogła mu się faktycznie spodobać . Niska jestem i do szczupłych nie należę ale też nie jestem nie wiadomo jak gruba . Ja nawet z nim nie gadalam ani razu . Bo chowa wzrok nie patrzy. Chciałabym jeszcze dodać ze nie maluje się a na twarzy nie mam tony pryszczy tylko normalna cerę . Jak ja bym mogła w końcu z nim rozwinąć jakoś temat . Może na Facebooku ? Myślę że teraz może co odrazac fakt ze ja niby mam chłopaka ale ja z nim już od dobrych kilku dni nie jestem , a przecież nie będę latać po klasie i krzyczeć ze jestem wolna . Weźcie coś doradzcie pliss :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach