Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Plamienie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam taki problem. Chciałabym wspomóc się waszym doświadczeniem. Jestem w 29dc .staramy się o dziecko 2 cykl, kochaliśmy się w dni płodne także ok. Po owulacji byłam zmęczona i senna czasem czułam "ściąganie" na dole brzucha. Według kalendarza implementacja powinna być w ostatnią sobotę (wtedy bolał mnie brzuch i krzyż na dole tak jak na okres ale to trochę za szybko). Cykle mam TK 25-28 dni. Okres powinnam dostać dziś lub 18 września. Problem jest taki że od niedzieli (czyli niby dzień po implementacji) dostałam brązowego plamienia które trwa już 5 dzieńsmutas.gif nie jest ani mocniejsze ani słabsze, czasem pobolewa mnie brzuch ale praktycznie bez bólu) no i to mnie martwi bo już żeś wirowania totalniesmutas.gif czy to jest okres? Czy to znaczy że zarodek się nie zagnieżdżane i dostane normalny okres? Czy to zaburzenia hormonalne? Zaburzenia z plamienie miałam kiedyś 3 lata temu ale gin mnie wyleczył i okres był od 3 lat normalnie co miesiąc. Proszę o szczere radysmutas.gif mam już dość.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować