Gość Hbxhsgsv Napisano Wrzesień 16, 2016 Dzień dobry. Nigdy nie przypuszczałam że będę się kiedyś wypowiadać w sieci ale już nie wiem co zrobić i może znajdzie się ktoś kto mi pomoże. Mam 15 lat i mieszkam od 2 lat w Szkocji czuję się tu okropnie i bardzo samotna mimo iż rozumiem angielski w 100% nic mi to nie dało gdy wracam ze szkoły i całe dnie spędzam w domu, nie mam znajomych.. Żadnych tutaj. Już nie raz rozmawiałam na ten temat z mamą ale jedyne co mi mówi to 'rozumiem Cię i ze jest Ci ciężko' ale szczerze mówiąc raczej nic nie rozumie. Bo jedynie co to zauważam że jest przeciwko mnie. Mam ojca w Polsce ale ma on odebrane prawa rodzicielskie a moja matka raczej mnie do niego nie wyśle.. Nie wiem dlaczego przecież miałaby mniej problemów na glowie. Mam znajomych w Polsce a tu nie mam nikogo bliskiego.. Nikogo. Chciałabym zapytać o radę o cokolwiek co chodź trochę mi pomoże bo przez to wszystko czyli siedzenie sama w odosobnieniu nabawiło mnie tylko depresji. Co mogę zrobić by poprawić swoją sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach