Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość Nie Istnieje

Polecane posty

Gość gość

bo nie było nas, nie ma nas, nie będzie nas

Gość gość
Istnieje .!Uwierz w to.!

Gość gość
za dużo czasu minęło, nie wierzę już

Gość gość
Wiem ile czasu minęł ale miłość jest ponad tym..jest ponad czasem.Wiem ze nie ma juz powrotu do tego co było..ale miedzy nami nadal sa były i bedą uczucia ..Tego nie da sie tak po prostu zapomnieć.

Gość gość
Miłość istnieje w chorych jw. głowach.

Gość gość
Być może masz rację. Sam się nad tym zastanawiam. Chociaż ja myślę, że nie istnieje, ale tak naprawdę bardzo mało osób zdaje sobie sprawę z tego, co to jest miłość i potrafi szczerze kochać. Ja potrafię. Niestety wczoraj zakończył się mój najpoważniejszy związek po dwóch latach. Byliśmy moim zdaniem idealnie dopasowani, były zapowiedzi wspólnego życia, ślubu, częste wyznania. Po półtorej roku przyszedł kryzys z jej strony, na chwilę się poprawiło, aż do wczoraj, kiedy usłyszałem, że jej uczucie się wypaliło. Cierpię niesamowicie. Moim zdaniem miłość istnieje, ale taką szczerą jest niezwykle trudno znaleźć.

Gość gość
Tak naprawdę nikt z istot ludzkich nie umie kochać/ szczerość nie ma nic wspólnego z miłością/. Jeżeli ludzie kochali by się miłością bezwarunkową tak jak Bóg kocha człowieka nie istniały by podziały wśród ludzi, nie było by pieniędzy, nie istniały by wojny i inne okrucieństwa.

gość dziś Bo widzisz, zwykły człowiek nie ma tak pojemnego serca, czy innego organu za to odpowiedzialnego i zadowala się miłością do tylko jednego człowieka albo niewielkiej, rodzinnej grupy ludzi

Gość gość
Gdybyś potrafił kochać nie cierpiał byś z miłości. Bo miłość nie sprawia bólu to bezgraniczne szczęście.

Gość gość
Istnieje! Jest ponad czasowa...niesmiertelna...czysta...potęga

Gość gość
Miłośc istnieje, ale nie kazdy potrafi kochać.

Gość gośćlaluna
JA POTRAFIE KOCHAC PRAWDZIWIE TAK MI DOPOMOZ BOG I WSZYSCY SWIECI

Gość gość SZARRIKK
AMEN

Gość gość
Miłość istnieje, ale trzeba zwiewać przed tymi, którzy nie kochają nas. Miłość nie może być jednostronna i oparta na dobrych chęciach tylko jednej ze stron. Każda toksyczna osoba najpierw niszczy własny związek, a potem obwinia o jego rozpad każdego tylko nie samego siebie. Teksty "miłość nie istnieje" są właśnie autorstwa toksycznych, którzy chcieliby rozporządzać żywymi ludźmi jak własnym mieniem, nie dbając nawet o nie.