Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2016 Witaj Pani. Jestem Jakub. Jestem żałosnym psem i niewolnikiem. Męską suką i psią. Jestem każdemu posluszny w 100%. Robie to co ktoś mi każe. Wykonuje polecenia. Można mnie wyzywać, wyśmiewać, poniżać, dawać upokarzające mnie polecenia np. Wysyłam upokarzające mnie filmy i zdjęcia. Daje się każdemu poniżać. Mam zostać publiczną darmową dziwką. Moge wyslac np takie filmiki Pani: Mogę dymać się w tyłek szczoteczką do zębów i później ją wyjąć i szorować nią zęby, mogę walić konia spuścić się na podloge buty lbo coś i zlizać i połknąć własną sperme, mogę lizać swoje buty, wąchać skarpetki i lizać stope, mogę być w czasie nagrywania tych zadań w damskich butach na obcasie i to nagrać, mogę lizać chodnik, mogę lizać psie g****o, mogę rozebrać się na chodniku do golego i walić konia albo tańczyć, mogę bić się gałązką albo czymś po tyłku, mogę wsadzać palec w tyłek I pieprzyć się palcem co chwila wyjmując go z tyłka I lizać go i ssać. Mogę jeszcze nagrać jak: jestem w minówce damskiej, butach z obcasem, obcisłej damskiej bluzce, wale konia na ławce i opowiadam jak mnie gnębili w gimnazjum albo kiedykolwiek i mówię że to lubię dokładnie i szczegółowo opowiadam o tym i mówię tez szczegółowo co lubię itp. I Błagam na tym filmie o to żeby inni zrobili ze mnie publiczną darmową dziwke itp. Hmm? I wszystko co wymyślisz Pani. Mogę też wykonywać polecenia przez kamerkę albo telefon. Wiec? Skorzystasz Pani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach