Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

uleglosc

Polecane posty

Gość gość

Witaj Pani. Jestem Jakub. Jestem żałosnym psem i niewolnikiem. Męską suką i psią. Jestem każdemu posluszny w 100%. Robie to co ktoś mi każe. Wykonuje polecenia. Można mnie wyzywać, wyśmiewać, poniżać, dawać upokarzające mnie polecenia np. Wysyłam upokarzające mnie filmy i zdjęcia. Daje się każdemu poniżać. Mam zostać publiczną darmową dziwką. Moge wyslac np takie filmiki Pani: Mogę dymać się w tyłek szczoteczką do zębów i później ją wyjąć i szorować nią zęby, mogę walić konia spuścić się na podloge buty lbo coś i zlizać i połknąć własną sperme, mogę lizać swoje buty, wąchać skarpetki i lizać stope, mogę być w czasie nagrywania tych zadań w damskich butach na obcasie i to nagrać, mogę lizać chodnik, mogę lizać psie g****o, mogę rozebrać się na chodniku do golego i walić konia albo tańczyć, mogę bić się gałązką albo czymś po tyłku, mogę wsadzać palec w tyłek I pieprzyć się palcem co chwila wyjmując go z tyłka I lizać go i ssać. Mogę jeszcze nagrać jak: jestem w minówce damskiej, butach z obcasem, obcisłej damskiej bluzce, wale konia na ławce i opowiadam jak mnie gnębili w gimnazjum albo kiedykolwiek i mówię że to lubię dokładnie i szczegółowo opowiadam o tym i mówię tez szczegółowo co lubię itp. I Błagam na tym filmie o to żeby inni zrobili ze mnie publiczną darmową dziwke itp. Hmm? I wszystko co wymyślisz Pani. Mogę też wykonywać polecenia przez kamerkę albo telefon. Wiec? Skorzystasz Pani?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować