Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masz problem

Polecane posty

Gość gość

ze sobą.. gdzie twoja siła? ogarnij się człowieku ;) Chyba, że ześwirowłeś.. to powiedz

Gość gość
już dawno ześwirowałem, ostatnio jednak mi się pogorszyło:(

Gość gość
moja siła przewędrowała tam gdzie zaczyna się męskość i tam tym o to sztywnym prąciem wjadę w twoją ciasną i wilgotną szpareczkę

Gość gość
to widać, potrzebujesz leczenia. Pomóc Ci znleść coś odpowiedniego? :)

Gość gość
jak ty chcesz leczyc człowieka, który otwarcie przyznaje się, że je kupę? Na to nie ma lekarstwa. Scat to choroba nieuleczalna:D

Gość gość
To nie ja go będę leczyć, tylko jakiś stary, mondry doktor. Jak mu zrobi lewatywę z kwasu sólnego, to mu się odechce i jadania kupy na śniadanie, obiad oraz kolację :P

Gość gość
W temacie mojej własnej kupy jestem wręcz purytański... zawsze staram się załatwić możliwie rano jeszcze przed prysznicem, jak nie ma takiej możliwości by wziąć prysznic to korzystam z nawilżanych chusteczek aby być czyściutkim. To zupełnie mi nie przeszkadza lizać brudnego po całym dniu 0dbytu mojej partnerki (jeśli pozwala mi na to). Z jedzeniem kupy jest już znacznie trudniej i ograniczam się z konieczności do płatnych spotkań z paniami Dominami w Bytomiu, raz na miesiąc lub nawet rzadziej.