Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samarytanka z drruz

Jak poradzić sobie z jej śmiercią?

Polecane posty

Gość Samarytanka z drruz

Minęły prawie dwa lata od dnia, gdy odeszła, a ja czuję jakbym wpadła w czarną odchłań. Nic mnie już nie cieszy, babcia była moją ostoją, dawała mi poczucie bezpieczeństwa. Od dwóch lat czuję ciągle niepokój. Co robić?

Gość gość
Jest taki topik smierc bliskiej osoby,jak sobie z tym poradzic..tam wiele sie dowiesz jak sobie z tym radzimy.pozdrawiam,Gosia

Gość gość
Jest taki topik smierc bliskiej osoby,jak sobie z tym poradzic..tam wiele sie dowiesz jak sobie z tym radzimy.pozdrawiam,Gosia

Gość gość

Gość gość
hej,to ja rano pisalam o topiku.sorki ze sie wbilo pare razy.bardzo ci wspolczuje bo sama przezywam smierc bliskich.tak samo jak ty bylam zzyta z babcia,ale od jej smierci minelo wiele lat i nadal jest ze mna.Ostatnio stracilam rodzicow i narzeczonego.tkwie w jakiejs dziurze ale staram zyc normalnie.jak chcesz pogadac to pisz co serce ci dyktuje.odpowiem

Gość gość
hej,to ja rano pisalam o topiku.sorki ze sie wbilo pare razy.bardzo ci wspolczuje bo sama przezywam smierc bliskich.tak samo jak ty bylam zzyta z babcia,ale od jej smierci minelo wiele lat i nadal jest ze mna.Ostatnio stracilam rodzicow i narzeczonego.tkwie w jakiejs dziurze ale staram zyc normalnie.jak chcesz pogadac to pisz co serce ci dyktuje.odpowiem.