Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak mnie poniza kto ma tak samo

Polecane posty

Gość gość

Tez jestescie ponizane przez swoich chlopakow? Ja mam pecha w milosci i kazdy moj chlopak mnie ponizal

Gość gość ktory wie
Ponizaja bo pozwalasz im na to. Co to za tekst "moj chłopak"? Gdybym był na Twoim miejscu to juz by nie był moim chłopakiem. Napatrzyłaś sie w domu jak ojciec matki nie szanował i powielasz ten schemat. Popracuj nad tym bo bedzie dramat. Dodatkowo pewnie lubisz niegrzecznych chłopców, no to masz.

Gość gość
no wlasnie wybieram samych dobrych i porzadnych tylko oni sie zmienili. Tak jest z kazdym chlopakiem

Gość gość
jak cie poniża? za malo napisalas

Gość gość
Mowi o mnie w wulgarny sposob nawet przy znajomych i obcych. Roni awantury jak chce sie spotkac ze znajomymi. Wczesniej nie byl taki. Nie chce znowu zrywac z chlopakiem bo bardzo go kocham.

Gość gość
Nie, wybierasz Charków, którzy na początku się maskują, a na wszelkie chińskie odżywki, traktowanie, nie reagujesz. W ten sposób ośmielasz i zachęcasz do większej bezczelności. Ucina chamstwo od razu i zdecydowanie. Szanuj siebie i swoją godność.

Gość gość
*Ucinaj... A kochasz go za tę wulgarnosć, prawda? Za to, ze robi z Ciebie szmatę przy ludziach. No bo za co innego? Nie chcesz zrywać, bo pozwalaj traktować się jak scierwo. Patologia.

Gość gość
ja tak mam codziennie w domu, w tramwaju, w pracy , kiedys nawet pies sasiadow mnie obsikał w windzie, menelowi pod sklepem jak chcialem dac 50gr to powiedział sp...aj