Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

minetka w trakcie okresu

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiałam o tym z moim partnerem i twierdzi, że jeżeli miałabym założony tampon to on nie widzi problemu żeby zadowolić mnie ustami. Nie jesteśmy ze sobą zbyt długo i nie wiem czy naprawdę był szczerzy czy po prostu chce mi zrobić przyjemność mimo wszystko :) Pytanie do facetów - czy cipka wtedy jakoś inaczej smakuje (nie pytam fetyszystów)? Naprawdę można nie mieć żadnych oporów przed lizaniem miejsc intymnych w "te dni"? Odpowiedzi kobiet oczywiście też mile widziane :)

Gość gość
Ja lubię kaszanke:D Taką podgrzaną na patelni z cabulka:D

Gość gość
Ja chcialbym tego sprobowac ze swoja zobaczymy nie brzydze sie a podobno w tym czasie cipka jest bardzo wrazliwa. ale to juz pytanie do kobiet. Oczywiscie higiena przede wszystkim.

Gość gość
Mój facet nie miał oporów raz tak zrobiliśmy ale to raczej była chwila i wczesniej bardzo dobrze się umyłam . Teraz kupuję sobię takie nowoczesne tampony http://wzaufaniu.pl/pl/p/Hot-Lady-Sex-Tampons-box-of-8/7229 i moze torobić nawet w te dni . To jest lepsze od tamponów bo nie ma sznureczka a co najlepsze można uprawiac w nich seks jest super i nic nie przecieka i nic nie wystaje :)

Gość gość
Sztuka latania z tamponem może być przyczyną skrzywienia umysłu i można widzieć ptactwo zamiast jej dóópyjeszcze godzina 💤

Gość gość
co za ludzie..... sztuka latania z tamponem... tyle macie pojęcia teraz ze są tampony w których mozna uprawiać seks .

Gość gość
cóż zrobić jak widać ze siedzi w pracy bo odlicza godziny do wyjścia...

Gość gość
Czas jest cudownygdy płynie jak dziśw/g mojej pamięci, okres będzie na Kanarach :(:(:(

Gość gość
Qrwa wszędzie go pełno. Weźcie zróbcie coś z tym burkiem. Może obrożę przeciwpchelną mu potrzeba?? Albo na odrobaczenie wysłać??

Gość gość
Milczeć bo gumąalbo napisz to capsem pało.

Gość gość
Hehehe.... Dobry szczeniak, dobry. No już! No przynieś patyk panu:D