Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilem sens zycia ona ma juz innego

Polecane posty

Gość gość

Mam z nią syna 4 letniego rozstalismy się teraz syn powiedział ze do mamy przychodzi chłopak. Tak mocna ja kocham ona już mnie nie chce powiedziała zebyl dał jej spokój. Cała noc przeplakalem a mam 35 lat całe ciało mnie boli .nie chce spędzić ze mną ani minuty .co jej napisać pomóżcie drodzy czytelnicy kafe.z góry dziękuję za wszelki odpowiedzi

Gość gość
Na prawdę bardzo Ci współczuję. Nic nie pisz, to nic nie da... Przechodziłam przez to jakiś czas temu. Pozbierasz się i poznasz kogoś wartościowego. Jeśli ona tak zrobila, nie jest warta Twojej miłości.

Gość gość
Jeszcze Ci dodam, że jak człowiek zostanie rzucony, to spada jego poczucie wartosci do zera. Teraz pewnie się tak czujesz, że jesteś nic nie wart i boisz się samotnego życia itd. Ale to nie prawda..

Gość gość
Juz pisałem ale to nic nie daje jeszcze bardziej mnie doluje ale chcę coś napisać żeby ją ruszyło. Może jest za późno ale chcę walczyc

Gość gość
Uwierz mi, nic to nie da na obecną chwilę i nic ją nie ruszy. Co więcej, będzie jeszcze bardziej zniechęcona.

Gość gość
Musisz się z tym pogodzić .Proponuje wizytę u psychologa, bo możesz popaść w depresję. Nic do niej nie pisz ,bo to naprawdę nic nie da . Jeśli Twoja żona postanowiła zakończyć ten związek to nic tego nie zmieni .Nie można nikogo zmusić do miłości. Nic na siłę.

Gość gość
dokładnie,,nie zmuszaj jej do niczego bo cie znienawidzi,nie rozumiesz ze kobiety nie cierpią jak się je osacza?moze kiedyś sama wróci ale to musi być na zasadzie przemyslen,jej wolnej woli,,cos musiało się stać ze cie przestała kochać,mozesz raz na jakiś czas wysłać smsa ze pamiętasz o niej ale na Boga nie narzucaj się bo kompletnie pogrzebiesz wszelkie szanse u niej

Gość gość
Bardzo cierpie

Gość gość
mozesz robic co chcesz

Gość gość
Wiem, ze cierpisz.. Ja nawet żyć nie chciałam. Dopiero po latach widzę jakie to było bez sensu. Nie płacz za osoba ktora przestała Cię kochać. Pewnie prędzej czy później by się to stało. Przemyśl raczej dlaczego tak się stało ? Jej nie zmienisz bezpośrednio. Możesz jedynie zmienić siebie co może mieć wpływ na nią lub na ewentualną drugą osobę z która będziesz chciał kiedyś być.

Gość gość
Ktoś doradzał terapię. To nie jest zły pomysł. Może pozwoliło by Ci to wcześniej zrozumieć jaka przyczyna porażki?

Gość gość
Żyć się nie chce jeszcze musze pracować 12 godzi w pracy zaraz chyba stąd uciekne ale się mecze

Gość gość
Pewnie, że niezły. Terapeuta zarobi na cudzym nieszczęściu 😭

Gość gość
Nieszczęście teraz nie wiem czy dam radę opiekować się synem a mam go 9 dni w miesiącu. Teraz będzie miał tatę w domu drugiego ja chyba będę musiał się usunąć to boli

Gość gość
Tylko debil się usuwa z takiego powodu. Sam to przechodziłem i tez takie głupie myśli miałem. Opanuj się

Gość gość
Tak musze się opanowac

Gość gość
Przejdzie ci a nawet jeśli nie to będzie na tyle przycmione to uczucie ze będziesz mógł normalnie funkcjonować i zakochac się na nowo. Pomysl że cudownych i wspaniałych kobiet jest miliony nie tylko ona jedna ale ty ich nawet nie znasz.

Gość gość
Nawet nie pozna bo on jest pies ogrodnika co sam nie chciał a innemu zazdrości

Gość gość
Bedzie dobrze. Teraz to wszystko świeże dlatego tak Cię boli. Zajmij się sobą, teraz Ty i twój synek jest najważniejszy. Poznasz jeszcze kogoś kto wart będzie miłości.

Gość gość
jaasne ta była tylko warta by jej synka zrobić

Gość gość
Jak wyglądal wasz związek i dlaczego odeszła? Coś musiałeś spieprzyc

Gość gość
Skoro się rozstaliście, to znaczy, że był jakis powód ku temu. Skoro kobieta wyraźnie Ci mówi, że masz dać jej spokoj i zaczela zycie z kims innym, to nad czym Ty rozpaczasz? Czas ruszyć na przód. Nie pływaj w tym bólu, bo tylko się dobijasz. Nie masz wyjścia, tylko musisz się pogodzić z sytuacją. Takie życie. Wielu ludzi przez to przeszlo. Moze to wszystko brzmi sucho, ale tutaj trzeba sie kierowca głownie rozsądkiem, a nie uczuciami. Żyj swoim życiem, Życie bywa przewrotne, jeśli będziecie mieli być razme ponownie, to tak się stanie. Powodzenia.

Gość gość
Łatwo powiedziec

Gość gość
Nie łatwo powiedzieć, bo mam podobne doświadczenia i rozumiem. Najlepiej dać sobie spokój i iść dalej. Teraz nie umiesz się zdystansować do uczuć, bo wszystko jest zbyt świeże. Czas jest najlepszym lekiem...

Gość gość
Ciągle do niej pisze jak bardzo tęsknię i kocham

Gość gość
Boli mnie juz nie wyrabiam ona siedzi z nim przytula się a ja jestem sam mieszkam sam w domu nikt na mnie nie czeka. Boże czemu to tak boli

Gość gość
Tęsknię za nia

Gość gość
Freddy z ul Wiązów 5b/12 ?