Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozef urban

testowanie jogobella

Polecane posty

Gość jozef urban

dostałem sie do testów jogobella na stronie trnd-to super portal o wielu możliwosciach, super kampanie i super zabawa tym razem jogobella-pyszne jogurty w trzech wariantach 8 zbóz breakfast musli kazdy znajdzie cos dla siebie ja juz znalazlem swój ulubiony smak a wy?

Gość halinak1981
man tez sie udało.czekamy na kuriera i czas ruszyc na połów do sklepu, mam nadzieje ze szybko ograniemy temat i szybko sobie podjemy pyszne jogurciki.A popołudniu wpadaja znajomi na degustacje oj bedzie sie działo dziekujemy jogobella dziekujemy TRND

Gość gość
Miałam tą okazję testować nowe jogurty Jogobella - 8 Zbóż, Breakfast oraz Musli. Są pożywne, zdrowe i smaczne, ale bardziej jako przekąska, bądź dodatek do posiłku niż posiłek sam w sobie. Każdy z rodzaju Jogobelli występuje w kilku wariantach smakowych, co sprawia, że nie da się szybko przejeść jednym smakiem. W przypadku 8 Zbóż według mnie mogłoby być w nim więcej zbóż, ale wiadomo - ile osób, tyle preferencji ;) Każdy z tych rodzajów Jogobelli ma inną pojemność, więc łatwo dobrać wielkość przekąski do aktualnego apetytu. Smacznego!

Gość gość
testowanie jabola :----------DD

Gość gość
Serowo-cebulowy najlepszy.

Gość paulina199999
też dostałam te jogurty. Podzieliłam się ze znajomymi. Najlepiej smakowały im o dziwo breakfast - bo najdroższe pewnie :P . Mnie smakowały 7 zbóż najlepiej. Ogólnie testowanie super. Wszyscy się zajadaliśmy jogurtami. Szkoda że tak szybko się skończyły.