Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadianadiaoloolo

prosze pomóżcie

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mam problem z zachowaniem męża i nie wiem co robić. Od samego początku naszego związku mieszkaliśmy razem teraz jest już 5 lat, wszystko było pięknie dobrze aż do pewnego czasu teraz mam dość jego traktowaniem mnie. Zawsze pracowałam kiedy się dowiedziałam ze mam problemy zdrowotne i nie mogę się wysilać zrezygnowałam z pracy to już jakiś rok ciężko mi z tym bo bardzo chciała bym pracować i pomoc mężowi w budowie domu. Od około pól roku dzień w dzień coś mu nie pasuje. Kiedy przychodzi z pracy zje obiad ale nie może na niego poczekać nawet 5 min bo się denerwuje wykapie się i od razu komputer nie ma czasu dla mnie, cały czas mnie krytykuje chciałam odtworzyć swój własny biznes ale wszystko co wymyśle jest złe mówi ( nie mamy na to pieniędzy coś ty wymyśliła to nigdy Ci nie wypali lepiej weź się do pracy). Jak chce żebyśmy gdzieś wyszli do znajomych itp... to on nigdy nie ma siły ale kiedy on chce coś zrobić to już musimy i to nagle kiedy się chce wyszykować on ( nie maluj się nie będę na Ciebie cały czas czekał Ty nigdy nie możesz się wyszykować) a zajmuje mi to 15 min. Mówi do mnie ( wiesz co ze mną to by chciało być bardzo dużo dziewczyn) ( ostatnio jak jechałem samochodem to szła taka fajna gorąca d**a chciałem się zatrzymać i ja podwieś) tak jak by mi coś sugerował kiedy się go zapytam spokojnie np. i co podwiozłeś ją to jest awantura ze już mi nic nie powie bo ja wszystko chce wiedzieć pokazuje mi jakieś agencje z dziewczynami ze są nie daleko. mówi np. na spotkaniach rodzinnych że on to miał dużo dziewczyn ze ta to bardzo chciała być z nim tą to przeleciał z ta to miał brać ślub wiec każdy na mnie patrzy jak na ... Ja się czuje głupio w tej sytuacji jest mi przykro. Kiedy chce z nim porozmawiać dlaczego mnie tak traktuje to zawsze kończy się awantura mówi do mnie ze cały czas mowie to samo tylko ze on nigdy nie odpowiedział mi na to pytanie mówi na mnie ze jestem głupia czasami idiotka jak pozna jakaś dziewczynę to mnie nie ma robi do niej maślane oczka unika mnie nie zważa na to ze jestem obok mam dość tej sytuacji to jest mała cześć tego co się dzieje jest mi przykro proszę pomóżcie już nie wiem co mam robić.

Gość gwoli wyjasnienia
Co masz robic? Ty naprawde nie wiesz co trzeba zrobic? Powiedziec mu jak najszybciej, ze nie chcesz miec takiego meza. Zeby sie jak najszybciej wyprowadzil.

Gość gwoli wyjasnienia
Ratowac? Tu nie ma nic do ratowania. Chyba ci zacma na oczy zaszla. Facet ci na kazdym kroku ubliza, traktuje jak niedorozwinieta, zero szacunku dla twojej osoby a ty chcesz cos ratowac? Poza tym on prowadzi zycie rownolegle w sieci zdradzajac cie emocjonalnie a ty chcesz to ratowac? Obudz sie!