Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść nie iść proszę o pomoc??

Polecane posty

Gość gość

NIGDY nie uprawiałemy seksu(ani nic innego) od 2 ,3 lat nie rozmawiałem z żadną dziewczyną w realu zastanawiam czy iść do prostytynki w grudniu kończę 20 lat.

Gość gość
A masz inne wyjście? NIE!!!!

Gość gość
No właśnie mogę iść lub nie iść tylko czy mam szanse na normalną dziewczynę bo jestem chorobliwie nieśmiały ostatnio przez pół godziny gapiłem się na dziewczynę w pociągu (ona o tym wiedziała bo też się na mnie patrzyła dziwnym wzrokiem a kiedy zetknelismy się oczmi natychmiast ucieklem wzrokiem ) ale nie potrafiłem nic powiedzieć nie wiedziałem o czym bo serio prawie 3 lata nie rozmawiałem z dziewczyną tego chyba nie da się nadrobić (rozmawiałem to znaczy nie słyszałem damskiego głosu wypowiedziane do mnie :( ) a innym razem usiadła obok mnie w pociągu studentka w sukience omal się nie popłakałem bo non stop mi stawał aż się bałem że zobaczy :(

Gość gość
Idz do prostytutki. Tylko nie zapomnij pozwolenia od rodzicow. Oczywiscie na pismie.

Gość gość
Bzyknij wreszcie jakąś i nieśmiałość ci przejdzie, pojmiesz wtedy że kobieta to taka sama istota jak ty i inni i że można z nią rozmawiwać normalnie.

Gość gość
14 :36 ale czy prostytutką się też liczy bo nic innego nie mogę jak to piszesz bzykąć

Gość gość
Nie wiem czy się liczy, bo nigdy nie korzystałem z usług prostytutek, ale też byłem nieśmiały i znalazłem sobie w necie sympatyczną dziewczynę z którą przez jakiś czas byłem w typowym układzie FF, co zdecydowanie korzystnie wpłynęło na moją samoocenę i na nieśmiałość, bo zniknęła praktycznie całkowicie i od tamtej pory nie mam żadnego problemu z kobietami.