Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to naprawde takie fajne

Polecane posty

Gość gość

mieć męża rodzine i dzieci? Czy przereklamowany kicz?

Gość gość
Zależy czego się po małżeństwie oczekuje i na kogo się trafi, jeśli oczekuje się wiecznej sielanki, to czeka cię wielkie rozczarowanie.

Gość gość
Jak singielki spędzają weekend. Normalnie. Najpierw uprawiany fitness, dzoging, jazdę konną i łyżwiarstwo. Później rozwijamy się intelektualnie, kursy wszelakie i wszystkiego. Oczywiście musimy żyć na tej ziemi pośród ludzi którzy nie dorastają nam do pięt, mają nudne życie i nudne związki. Faceci wszyscy wygladaja okropnie, są zle ubrania i źle się wyslawiają. Kobiety ciągle tylko o dzieciach i pieluchach. Jakoś to wszystko takie nienaturalne i ohydne. Po kilku godzinach patrzenia na ten okropny świat idziemy pomagać zwierzętom. Zachwycamy się szczeniakami, bo mały szczeniak jeat fajny ale małe dziecko jest ohydne. Później dbamy o urodę. Bo stare panny sa najładniejsze na świecie, i w ukryciu smiejemy sie z tych zaniedbanych mezatek ktore musza obslugiwac pana i wladce. Oczywiscie chcemy kogoś poznać, najlepiej kogoś z zachodu bo oni sa z założenia lepsi, przystojniejsi i wogole. No ale żeby ktoś nam się spodobał to musi być spełnionych kilka warunków. Planety powinny ustawić się w odpowiednią koniukcje, wiatr wiać z określonego kierunku a on powinien stanąć nagle przed nami i zabiegać o nas. I uwaga. Jeśli nie będzie zabiegał znaczy ze jest głupi, noedpjrzaly i nie godzien nas. Lepiej przecież być samej niż z byle kim, a ze my jako osoby posiadające wysoki intelekt jesteśmy w stanie w ciągu sekundy określić czy ktoś jest kims czy byle kim. No i najważniejsze. Kobiety sa tlamszone, te wszystkie szczęśliwe mężatki tak naprawdę są zmuszane do szczęśliwości a zazdroszczą nam.

Gość gość
Małżeństwo jak każda relacja międzyludzka wymaga ogromnego wysiłku, poświęceń i kompromisów. Małżeństwo ma swoje plusy i minusy, podobnie jak bycie singlem. Ja jestem szczęśliwa, choć dzieci jeszcze nie mamy, ale kocham i czuję się kochana, w trudnych chwilach wiem że obok jest ktoś kto mnie zawsze przytuli i wesprze, a posiadanie kogoś takiego jest cholernie istotne.