Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo krótkie włosy

Polecane posty

Gość gość
a mnie się jej fryzura podoba i mam podobną :D

Gość prawictwo pospolite 152
Ostatni mój link .. CZekam na wasze komentarze , dla tych ktorzy nie mają nic przeciw krótkim wlosom

Gość gość
Miałam kiedyś jeszcze bardziej wygoloną głowę niż Peszek i było ok

Gość gość
Tak, tak, bez wątpienia każdy facet bez wyjątku wolałby u kobiety rzadkie, cienkie włosy dwa na krzyż, ale do pasa, niż zadbane krótkie :P :D. Opiniami prawictwa można sobie najwyżej dupę podetrzeć, bo pryszczate walikonie tak się znają na kobiecej urodzie, jak ja na alfabecie tajskim.

Gość gość
ja nawet nie wiem jak wyglądałabym z długimi włosami

Gość gość
Sama mam długie włosy , ale namawianie innych na długie włosy w momencie kiedy im samym się takie nie podobają to głupota i brak uszanowania cudzych decyzji. Chyba że laska wprost zapyta czy będzie miała większe szanse u facetów z długimi czy krótkimi, to wiadomo że takiej raczej lepiej doradzić dłuższe (jednak też zależnie od urody twarzy i struktury włosów), bo większość facetów jak wiadomo preferuje długie włosy. Jednak jeśli laska nie pyta o preferencje obcych w gruncie rzeczy facetów, to nie wiem po co na siłę uskuteczniać takie "dobre rady" w momencie kiedy krótkie mogą formować się w naprawdę niebanalną, estetyczną fryzurkę. Co z tego że krótkie włosy będą mniej sexy niż kudły za poślady, nie każdemu zależy na byciu chodzącym wabikiem zawsze i wszędzie.

Gość gość
ja obcinam włosy bo lubię, jak byłam nastolatką marzyła mi się fryzura na chłopaka ale nigdy nie miałam odwagi. Teraz jako dorosła kobieta obcinam włosy jak tylko dorastają do długości ucha :P

Gość gość
Wygodne ale czy ładne? Nie każdej kobiecie pasują krótkie włosy.