Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos_tam_leci

Jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość jakos_tam_leci

Witam mam 26 lat i jeszcze nigdy nie uprawialem seksu, a przynajmniej nie takiego ktorym chcialbym sie chwalic i ktory przyniusl by mi troche przyjemnosci. Po ostatniej nocy z kobieta stwierdzilem. I to jest to wielkie halo? Totalnie nie rozumialem skad taki boom na seks w naszym spoleczenstwie, nie bylo to nic wielkiego, ale jak mialo skoro nie chciala mi zrobic loda, a sam nie mam za duzego penisa. Bo mierzy on 14-15 cm, nie wiem jak to sie wlasciwie mierzy. I nie kazda pozycja jest dobra. Ostatecznie, stwierdzilem ze nie chce grubej partnerki a taka byla moja ostatnia pani i zrezygnowalem z tego. Ostatecznie okazalo sie ze po prostu chce jakos zwiazac koniec z koncem. Jestem po dosc duzych problemach psychicznych. rozj***lo sie moje zycie, stracilem prace. rzucilem szkole i ostatecznie w tej chwili nie robie nic, motywaqcji do zycia tez nie mam zadnej. a pomocy od rodziny i przyjaciol tez juz nie ma, jet tylko rob co chcesz mamy cie w d***e. Nie dbam o siebie bo nie mam dla kogo. Na imprezy nie chodze bo nie mam kasy. Przestalem malowac, rysowac i siedze przez 24 godziny na dobe w domu. nie potrafie sie mobilizowac do wstania rano z lozka. moim problemem nie jest chyba brak seksu, ale to bardzo duzy minus. chcialbym znow poczuc sie prezny i rzeski jak kiedys i uprawiac seksu tyle jak krolik tym bardziej ze czuje ze potrzebuje tego zapisalem sie ostatnio na krav mage. duzo pomaga stawia czlowieka na odpowiednie miejce. i motywuje do zycia. jest tam taka fajna laska ale nawet nie wiem jak ma na imie. wiec co zrobic. wg mnie pozostaje czekac znalesc sobie chyba jakas robote co? i skonczyc szkole. bez tego ani rusz, no i wyprowadzic sie z domu bo matka mnie wqrwqia. pozdro, jakos tam leci

Gość gość
wszystko zależy od kobiety jak sie mezczyzna poczuje a kobiety sa do kitu

Gość gość
kazda szuka fagasa , najlepiej żeby do niej sapał i oferował duzo pieniędzy