Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata989

Jestem uległa

Polecane posty

Gość agata989

Hej, chciala bym poznac wasze opinie na moj temat bo ja nie potrafie sobie poradzic ze swoja przeszloscia. Mam 32 lata i miewalam kontakty z facetami ktorzy nie byli moimi chlopakami. Praktycznie od razu udawalo im sie namowic mnie na jakies akty seksualne. Jednemu zrobilam loda w aucie w lesie...pozniej nawet o maly wlos nie oddalam mu swojego dziewictwa bez prezerwatywy. Mialam tez taka sytuacje ze spotykalam sie z jednym chlopakiem i z nim sypialam a zdradzilam go z innym, ktory potraktowal mnie jak przedmiot i zgodzilam sie na drugi raz. Dreczy mnie to jaka bylam... Moj chlopak wie o wszystkim i nie moze sobie z tym poradzic i mi w pelni zaufac mimo ze mnie kocha. Co na jego miejsu byscie zrobili?

Gość gość
co bylo minelo,kazdy za mlodu ma jakies grzeszki,zaczynasz nowe zycie reszta sie nieliczy;-)

Gość prawictwo pospolite 152
To dręczy twojego chłopaka , a nie ciebie Ty zrobiłaś to co uważałaś za słuszne w tamtym momencie .. Zycie jest jedno i trzeba korzystać..

Gość prawictwo pospolite 152
pytanie tylko- czy się wyszalałaś , czy dalej cie ciągnie do przygód

Gość agata989
Juz taka nie jestem, ale to co robilam to nie bylo dawno...zaraz przed 30stka i zaraz po...czyli niedawno

też mam podobnie próbuje z tym walczyć ale nadal potrafią mnie wykorzystać, nie raz sie na tym przejechałem

Gość agata989
Od jakiegoś czasu mam straszny problem z trawieniem. Ogólnie wygląda to tak że czuję dziwny ból w lewym boku, oprócz tego mam gazy ;-(. To nie jest przyjemne. Odczuwam to po tłustym jedzeniu i nawet małej ilości alkoholu. Moja przyjaciółka twierdzi że to jest trzustka i żebym tego nie lekceważyła. Dała mi jakieś proszki lipankrea, powiedziała, iż sama z nich korzysta i jej pomagają. Mi też pomogły, aczkolwiek nie wiem co dalej. Troszkę się boję... Nie wiem za bardzo co mam z tym zrobić.

Gość agata989
ktos uzyl teraz takiego samego nicku jak ja...i pisze nie na temat

Gość Jaro1985
Byłaś łatwa i to chyba nie jest normalne?! Nie trawie puszczalaskich lal bo to obrzydliwe i ryzykowne.... choroby,ciążę itd Zgaduje jeśli to nie prowokacja że jesteś niezle ziolko i jak dla mnie to z dala od tego typu lasek chodź dużo facetów takich szuka tylko pytanie do czego....

Gość gość
Zapadła bym się pod ziemię

Gość gość
puszczalska to i brzuch ją boli i ma problemy z trawieniem :)

Gość gość
HahaHaha nie strawnosc od spermy :D

Gość gość
daj numer albo fb agatko to cie uzdrowie