Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny , czy wystarczyl by wam seks raz gora trzy razy w miesiacu

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo moze to ja jestem jakas mega wymagajaca i chcialabym sie czesciej pobzykac no i chcialabym zeby gra wstepna byla dluzsza a nie kilka sekund i szybkie rypanko

Gość gość
Kiedyś nie, ale dziś, po 20 latach związku nie jest to już takie ważne.

Gość gość
Tak, dlatego ze mam problemy z libido czy hormonami. Kiedys bylam normalna, wierze ze sie znow poprawi.

Gość gość
Ja jestem 12 lat w zwiazku , czyli mam czekac 8 lat az mi przejdzie:o Ja tez nie mam jakiegos super wysokiego libido , nie potrzebuje codziennie , ale raz na miesiac? troche kiepsko jak dla mnie

Gość gość
To chyba powinnas pogadac o tym z partnerem

Gość gość
No tez wpadlam na to zeby pogadac z partnerem :o ale te pogadanki nic nie daja wiec ile mozna gadac

Gość gość
nie chciałabym co 2 dzień mieć akt płciowy z moim Pipsim :-)

Gość gość
Ale jak- pogadać? Co ma zrobić, przekonać go że jednak jest podniecony i ma ochotę na seks? Przecież to nie jest jakaś seks maszyna że zawsze i wszędzie ma być gotowy, na pstryknięcie. Co do pytania, nie, nie wystarczałby mi seks z taką częstotliwością. Ale to zależy czy mąż poza tym okazywałby mi czułość, miłość i troskę, czy nadal pokazywałby że jestem atrakcyjna. Gdyby mi to dawał w inny sposób, to w łóżku bym sobie jakoś sama radziła. Chyba że w ogóle działoby się źle, też bym spróbowała dociec w czym problem, ale na "nie mam ochoty" trudno coś poradzić. Wątpię czy zgodziłby się na np. seksuologa.

Gość gość
Miedzy nami jest ok ale maz nie adoruje mni jakos specjalnie , nie stara sie np od czasu do czsu zamowic stolik w restauracji czy kupic kwiatki raczej to ja o takich rzeczach mysle ale tak ogolnie to przytula mnie buziaka da herbatke zrobi a seks raz na miesiac bo- zmeczony jestem , tylko czym , fizycznie nie pracuje i nie wstaje o 6 rano 'do roboty' w domu tez zbytnio nie napracuje sie

Gość gość
A ile wasi mezowie maja lat? Moj maz jest 10 lat starszy ode mnie ja mam 26 a on 36. Chcialabym jednak towniez czesciej sie kochac a jemu taka radkosc wystarcza. Tlumaczylam sobie to roznica wieku ale nie wiem

Gość gość
Uważam ze seks w małżeństwie powinien byc minimum 3 razy w tygodniu.

Gość gość
oj Pipsi co 2 dzień nie dasz rady? buu

Gość gość
Moj ma 47 ale jak mial 40 to czesciej tego seksu wcale nie bylo

Gość gość
Góra 3 razy w miesiącu to rzadko. Jeżeli Twój partner cierpi na niechemisizm to może wynika on z faktu, że pora w jakiej chciałabyś uprawiać seks jest zbyt późna i on nie ma już siły. Albo przez permanentny brak seksu przyzwyczaił się do takiego funkcjonowania. Moja rada - zrobienie porannego loda z zaskoczenia przed pracą spowoduje, że pójdzie do roboty z bananem na twarzy, a wieczorem będzie chciał się odwdzięczyć. Jeśli faktycznie narzeka, że jest zmęczony to inicjatywa przez jakiś czas powinna wychodzić z Twojej strony (głównie poprzez pracę ustami i językiem ;)), jeżeli po jakimś czasie nie rozpalisz go na nowo, to trzeba będzie przeprowadzić poważną rozmowę. Bo to nie bedzię normalne.

Gość gość
lod przed praca jest niewykonalny bo pracujemy o roznych porach , np caly ten tydzien maz zaczynal prace o12 a ja o 8 rano jak zwykle , nie wiem czy byl by zadowolony gdybym go o 5.30 obudzila albo sa tygodnie ze maz zaczyna prace o 6 rano wtedy wstaje o 4 to ja bym sobie musiala na 4 budzik nastawiac zeby mu przed praca loda zrobic ?

Gość gość
Myślę, że jakbyś go nie budziła, tylko zrobiła mu loda o 5.30 to nie obraziłby się ;) Spróbuj! I napisz czy zadziałało :D

Gość gość
ale ja o tak wczesnej porze nie moge nic brac do ust bo mnie mdli od razu , sniadania w pracy albo w drodze jem , nic nie moge do ust rano wziac , jedynie dwie kawy

Gość gość
a w niedziele?

Gość gość
U nas jest odwrotnie. On chce często, a mi wystarcza 1 raz w tyg. Tylko, że my mamy możliwość kochać się jedynie późnym wieczorem, a mnie to nie kręci. Sytuacja wygląda tak odkąd mamy drugie dziecko, które przez cały dzień jest wulkanem energii, do tego synek śpi jak zając i wstaje o 6:00 codziennie.

Gość gość
Aaaaa widzisz z ta niedziela to jest tak zw jak mnie moj maz wkuri przez caly tydzien to w weekend jestem rozzalona i mi sie nie chce , jutro rano lece do spa z przyjaciolka i wracam w niedziele rano .Powiedzialam mezowi zw bedzie mogl strasznie odpoczac

Gość gość
Ktoś tu pisze o lodzie rano a tu najlepszy tekst: nic rano nie mogę wziąć do ust bo mnie mdli

Gość gość
Tylko dwie kawy :-))))

Gość gość
czyli nasuwa się wniosek, że to autorka może mieć problem ze swoją seksualnością :)

Gość gość
U nas jest max 6 razy w miesiacu ale tak nieregularnie. Tzn jest np po 4 razy w ciagu jednego tygodnia a potem 2 i pol tygodnia nic. Kiedys z paru powodow wyszlo tak ze 5 tygodni nie bylo nic a potem co wieczor przez prawie tydzien. Jestesmy razem 11 lat, oboje tuz po 30stce, mamy 5letnie dziecko

Gość gość
Twój facet chodzi na dzifki

Gość gość
W sumie mi wystarcza. Ciagle mamy malo czasu,wieczorami padamy. Ostatnio bardzo duzo stresu ze nawet glowy nie mamy o tym pomyslec. Co bie znaczy ze sie od siebie oddalamy,wrecz przeciwnie, poprawilo sie miedzy nami, ale wystarczy ze wiecej przytulamy sie w ciagu dnia dla wsparcia,wiecej miłych slow.

Gość gość
czyli nasuwa się wniosek, że to autorka może mieć problem ze swoją seksualnością x po czym wnosisz?

Gość gość
Kobiety nie stosuja antykoncepcji i juz po pierwszym dziecku unikają sexu aby nie było wpadki.

Gość gość
skucha, temat jest o tym ze ta maz autorki nie chce a ona wrecz przeciwniw seksu nie unika

Gość gość
Mnie musi wystarczyc, ale ja jestem gruba swinia, wiec dobrze, ze chociaz te dwa razy w miesiacu maz chce sie poswiecic.