Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z wiekiem wyglądają gorzej a mężczyźni lepiej

Polecane posty

Gość gość

Jak o siebie dbają, to i tak facet lepiej wygląda niż kobieta. Kobietom szybciej przychodzą zmarszczki, bez tapety wyglądają beznadziejnie, a facet im starszy tym lepszy jak wino, o ile dba u siebie. A kobiety z wiekiem tracą na urodzie. Dlatego też starsi faceci porzucają swoje żony dla młodszych, bo facet ma większe szanse sobie znaleźć młodszą na związek, niż kobieta.

Gość gość
Kobieta ma swoje 5 minut od 15-25 roku życia. Facet zaczyna pozniej ale za to dłużej. Tak od 23 -50 lat.

Gość gość
to prawda. Kobieta jest atrakcyjna maks do 25 roku życia. Jedną ostatnio widziałem, w młodości się w niej podkochiwałem, teraz 26 lat i na zdjęciu to już nie to co z 7 lat temu. Zmarszczki przybyły.

Gość gość
Jest bardzo malo atrajcyjnych facetow po 40-tce, a nawet po 35. Brzuchaci, lysawi, zle obcieci, zle ubrani - tak wyglada 98% facetow w Polsce. Atrakcyjnych kobiet jest o wiele wiecej. Co do wypowiadajacych sie tu pedofili zachwycajacych sie dziewczynkami lat 15 - o ile tez nie macie 15 lat, to idzcie sie leczyc, bo za to sie siedzi i to dlugo.

Gość gość
Według mnie to działa do trzydziestki, potem faceci też się sypią, łysieją, nabierają brzuchola itp.. Ci tak zwani zadbani to mniejszość.

Gość gość
Kobiety mają ból d**y i szukają wszystko aby podważyć badania, które dowiodły, ze kobiety z wiekiem tracą na atrakcyjności i szybciej się starzeją od mężczyzn. A facet o ile tylko dba o siebie, nie obżera się, nie pije zbyt często piwa, to nie ma tak brzuchola i zawsze będzie wyglądał lepiej niż baba po 30 stce.

Gość gość
Nie ma to jak młodość :) Panie do 25, panowie do 30. Potem niech zajmą się chowaniem nowego pokolenia, bo z nich już uroda wyciekła.

Gość gość
Panowie do 30 stki, hahaha dobre, tak sobie tłumacz ból dupy.

Gość gość
A facet o ile tylko dba o siebie, nie obżera się, nie pije zbyt często piwa x Może w tym problem hahaha. Żrecie byle co, piwo żłopiecie, nawet na spacery nie chodzicie, potem trudno nawet wyjść na romantyczny spacer z 19latką, bo okazuje się, że ona za szybko chodzi :D

Gość gość
tak sobie tłumacz ból d**y. x U mnie wszystko zdrowe, nic nie boli :) To w twoich wpisach widać frustrację.

Gość gość
Ja nie mam problemu z piciem piwa, staram się nie obżerać, a jak mi brzuch rośnie to pije sobie czerwone herbatki i jest ok.

Gość gość
Ja nie mam problemu z piciem piwa, staram się nie obżerać, a jak mi brzuch rośnie to pije sobie czerwone herbatki i jest ok. x herbatki :D jak jakaś stara baba. Zamiast iść na trening, pobiegać, pozwiedzać. Nieważne na ile wyglądacie jeśli macie mentalność star****.

Gość Widjdncnfj
19:13 i 19:15 Taka jest prawda. Zgadzam sie w 100% z Wami.

Gość gość
Jako kobieta myślę, że najlepiej wyglądają dziewczyny około 19 lat. Są takie świeże. Z kolei mężczyźni w tym wieku wyglądają dobrze, ale najlepiej jak mają jakieś 25lat. Są wciąż młodzi, ale też seksowni i silni. Później to już różnie bywa. Nie zauważyłam np., żeby 40latki były mniej atrakcyjne od 40latków.

Gość gość
Faceci po 40-tce, a często nawet po 35 roku życia rzadko są atrakcyjni. Najczęściej są brzuchaci, łysawi i bardzo źle obcięci, źle ubrani, zaniedbani, maja braki w uzębieniu, są niedomyci. Tak wygląda 98% facetów w Polsce mających więcej niż 35 lat. Atrakcyjnych kobiet 40-tek jest o wiele, wiele więcej.