Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika1111222

Mój chlopak korzysta z usług d****i

Polecane posty

Gość monika1111222

Witam:) Jakies 5 lat poznalam faceta z ktorym utrzymuje do tej pory kontakt. Były wzloty i upadki jak w kazdym zwiazku, rozchodzilismy sie i wracalismy do siebie. Przez ten okres czasu nie zaprosil mnie ani razu do siebie do domu, jego tlumaczenie bylo takie ze co chwila ze soba zrywalismy i nie chcial z siebie robic idioty. Ostatnio znowu sie zeszlismy, mowil ze mnie kocha i mu zalezy, ale gdy sie kłócimy to on po prostu odwraca glowe w gruga strone i mnie olewa, odnosze nieraz wrazenie ze mnie nie szanuje i nie kocha i spotyka sie tylko dla zabicia czasu a gdy spotka inna to mnie kopnie w d**e, ale z drugiej strony nasze spotkania nie opieraja sie wylacznie na seksie, przy nim jestem soba, i moga z nim porozmawiac na kazdy temat. Problem tkwi w tym ze przejrzalam ostatnio jego historie w przegladarce internetowej i wyszukiwalam strony " roksa" oraz szukał przeróznych dziewczyn na "spotted" . Jeszcze jakis czas temu zabralam go na impreze wraz z moja kolezanka starsza od niego o 12lat , jak sie potem okazalo zaczal sie z nia spotykac i wyladowal z nia raz w łóżku, ale to byla taka przelotna znajomosc i juz nie utrzymuja ze soba kontaktu, dodam ze wtedy z nim nie bylam w zwiazku ale nie ukrywam ze bardzo mnie to zranilo. Juz dawno chcialam z nim urwac calkowicie kontakt ale jest mi bardzo ciezko, wiem ze jak bede dalej sie z nim spotykac to bedzie jeszcze gorzej, bo raczej nic powaznego z tego nie wyjdzie. Co o tym sadzicie?

Gość gość
Stracilas 5 lat swojego życia.

Gość gość
5 i pół w zasadzie