Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość severineee

Facet odwrócił się ode mnie kiedy poznał mój wiek

Polecane posty

Gość gość
Natomiast taka Aneta Kreglicka np. pomimo swoich 50 lat wygląda swietnie, Ale malo jest takich kobiet, wiekszosc niestety w tym wieku sie juz mocno sypie, a po porodzie to juz czesto jest bardzo zle... Tez sie tego boje kiedys, ale coz, taka jest prawda, ze z wiekiem coraz gorzej utrzymac urode

Gość gość
Za kilka lat piz.ę trzeba już naciągać na prawidła.

Gość gość
teraz coraz więcej nastolatek już zaczyna dbać o dietę czy chodzic na siłownie x Teraz to coraz więcej nastolatek wygląda fatalnie, przesadzają z makijażem co za kilka lat odbije się na wyglądzie ich skóry, do tego co druga nastolatka i nawet ta szczupła ma cellulit i zwiotczałą skórę na udach.

Gość Qualdini
Własnie miałem okazje sie przekonac niedawno, jak są zadbane te młode. Porażka. Poza tym, ze ciało juz troche inne, to nie ma nic wspolnego z atrakcyjnoscią, kiedy kobieta umie sie dobrze zaprezentować. Zresztą on sam poleciał na kobietę na fitnesie, więc tylko data w kalendarzu go przeraziła. Debil.

Gość gość
Ja często chodzę po klubach pubach i jak nieraz widzę te niby mlode laski a juz nalane ryje tłuste tyłki cellulit to mi się niedobrze robi :O

Gość gość
Stara duupa z ciebie

Gość gość
00:20- strasznie zawistna jesteś, a niektore mlode wygladaja jak modelki i co oczy im wydrapiesz?

Gość gość
Buhaha a to dobre :D Tak się składa że w Polsce faceci 35+ to już zdziadziałe trepy zwykle z bebzonami a kobiety w tym wieku to często mega laseczki :D

Gość gość
Zresztą obejrzyj sobie np. "top model" czy są tam takie nalane i brzydkie ;) Albo idź do galerii handlowej i obserwuj czy wszystkie mlode sa nalane, pryszczate i brzydkie...

Gość gość
Boze co za prymityw, lepiej ze to odkrylas wczesnie.

Gość gość
Nie przejmuj się kobito, to jakiś megafrajer był, co patrzył na metrykę, pomimo, że młodo wyglądasz.. Po co Ci taki burak u boku? Poza tym 34 lata to jeszcze młoda dziącha z Ciebie i niejednego młodszego jeszcze wyrwiesz, więc główka do góry i do przodu :)

Gość gość
A może np. na modelki i fotomodelki powinni brać kobiety 35 plus bo przeciez te młode są takie paskudne, że żal patrzec, prawda ? :) No i na penwo maja wieksze zmarchy bo tak nie dbaja o cere, no tragedia po prostu, ciekawe tylko dlaczego faceci czesciej gustuja w mlodszych

Gość gość
Koorwa ale bzdety piszecie :O w każdym wieku zdarzają się pasztety i fajne laski czasem 30stka lepiej wygląda niż 20stka i bywa na odwrót wszystko zależy od osoby

Gość gość
gość dziś DOKŁADNIE jak mówisz!

Gość severineee
00:28 dziękuję za dobre słowo :)

Gość gość
Mloda juz nie jestes ...

Gość gość
00:29- Owszem, ale z wiekiem jest TRUDNIEJ utrzymac urode bo powyżej 25 roku zycia zanikają choćby włókna kolagenowe w skórze i zanika naturalna podściółka tłuszczowa, tak samo ciało łatwiej flaczeje bo już nie jest młode, można ten proces troche opóźnić, ale nie całkiem zatrzymać

Gość gość
Zreszta czytaja zawistne wspisy tutaj to pewnie z checia byscie zabiły te akurat zadbane i piekne mlode dziewczyny o wyglądzie modelek, jak ja nie lubie tej zawisci u kobiet :O Otoż zdziwię was, jest mnostwo pieknych i mlodych dziewczyn

Gość gość
Skoro koleś podbijał i skakał to widocznie mu się podobała i jak z powodu wieku odpuścił to hooy mu w doope :p

Gość gość
Zreszta nie pisze wcale, ze 30-paro latka musi wygladac zle, ale to juz jest gorzej, z tego powodu nie zatrudniaja np. w tym wieku juz modelek czy nawet stewardessa mozna zostac chyba do 33 roku zycia. Nie bez powodu... Bo juz mniej kobiet wyglada mlodo. A facet mial prawo autorke odrzucic bo moze wolał w swoim wieku lub mlodsza od siebie no i co mu zrobicie, moze ocenil autorke mlodziej, ale metryka tez sie liczy bo co bedzie za kilka lat?

Gość gość
Ze stewardessami akurat nie chodzi wcale o wygląd, tylko o dyspozycyjność. Wyobrażasz sobie mieć dziecko i latać po całym świecie? To jest praca dla kobiet w okresie przed zalożeniem rodziny, potem sie to po prostu nie sprawdza.

Gość gość
"ale metryka tez sie liczy bo co bedzie za kilka lat?" No co będzie? Może koleś znudziłby się Autorce przed upływem kilku lat?

Gość gość
Tak tu "najeżdżacie" na starsze babki a wy faceci to co?! Po 35- roku życia to rzadko który dobrze wygląda: nadwaga, łysina ( a co najmniej potężne zakola lub glowa ogolona "na zero" ), braki w uzębieniu, nie wspominając o nieświeżym oddechu i notorycznym braku higieny. Taka prawda moi Panowie. Pozdrawiam. "Starsza Pani".

Gość gość
Ja przyjaźnię sie z młodszym o ponad 10 lat (oboje jesteśmy wolni) i układa się wspaniale. On wcześniej kilka razy "sparzył się" na młodszych laskach i już nie ogląda się za takimi.

Gość gość
Facet 27 to jeszcze dzieciak dlatego szukał młodszej dla niego 23 latka będzie okej, 7 lt to nie jest duża różnica wieku gdy facet ma 35 a kobieta 42 i razem wyglądają jak rownolatki.

Gość gość
Ja doskonale rozumiem że autorka może mieć młody wygląd mimo 34 lat, sama mam ten problem, lat 32 i całe życie miałam pełna okrągła buzię i nieskazitelna cere, teraz też tak jest i często jestem brana za młodsza a i przy tym mniej doświadczona (mam na myśli prace)

Gość gość
27 lat to jeszcze dzieciak :P znajdziesz odpowiedzialniejszego i prawdziwego faceta a nie chlopca..

Gość gość
"Ja doskonale rozumiem że autorka może mieć młody wygląd mimo 34 lat, sama mam ten problem, lat 32 i całe życie miałam pełna okrągła buzię i nieskazitelna cere, teraz też tak jest i często jestem brana za młodsza a i przy tym mniej doświadczona (mam na myśli prace)" Też mi "problem" :D Ja wyglądam na PONAD 10 lat młodziej i ŚWIETNIE mi z tym :)

Gość gość
za tyle młodszego nie warto sie bracinne myslenie inne priorytety z czasem wiać róznice i wiem co mówie byłam z młodszym o 6 lat... masakra jakas to była