Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ma ktoś taki pogląd jak ja?

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam nie zakładać rodziny, jezeli nie znajdę autentycznie dobrego faceta , bardzo zakochanego we mnie i wiernego. Nie chce wchodzic w zwiazek z rozsadku,nie mam zamiaru też siebie oszukiwac. Jesli cos mi nie podpasuje to rozszyfruje o co chodzi, jednocześnie nie wezmę ślubu od razu , bo może to trochę naiwnie brzmieć , muszę dobrze poznac człowieka i początkowo kierować się rozsądkiem, dopiero potem dac się porwac uczuciom.

Gość gość
a po co Ci śllub?

Gość gość
"Normalna"kolej rzeczy w zwiazku , zwlaszcza ze u mnie w rodzinie sa same malzenstwa,

Gość gość
gość dziś [22:07 Nigdy tak do końca nie poznasz drugiego człowieka tak samo jak drugi człowiek nie pozna tak do końca Ciebie. Niekiedy bywa tak że uczucie bierze górę nad rozumem więc się nie zarzekaj ,nie wiadomo co ciebie spotka.

Gość gość
to że dla innych to norma to dla Ciebie też? czy czujesz presje "bo inni to mają"? u mnie też inni mają, ale ja nie zamierzam bo nie czuje potrzeby. po co mi to?

Gość MADE IN
Mysle ze z tym slubem samo przychodzi. Znam dlugoletnie zwiazki partnerskie ktore sie rozpadly i taki zawarty w USC 3 tyg po poznaniu sie i hula do dzis :)

Gość gość
Stawiasz wysoką poprzeczkę, to mi się podoba. I nawet jak się zakochasz, mýśl i analizuj.

Gość gość
Gość 22.47 A potrafisz zrozumieć, że inni czują tę potrzebę, tak sami z siebie?