Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Kto sie zna na tarocie? Chodzi mi o 4 male arkany.

Polecane posty

Z testu Hipokratesa wychodzi mi, ze jestem cholerykiem/melancholikiem z przewaga tego pierwszego. Czyli ci rozdzki? Ale jak tak czytam to ni c***a nie pasuje np znak zodiaku do rozdzek, to samo kolor wlosow... :O cos mi sie zdaje, ze ten caly tarot to pic na wode...

Gość gość
oczywiscie ze to pic na wode i jest bardzo niebezpieczny bo za tym tarotem stoja demony sa swiadectwa ludzi wystarczy wyszukac na yutube

i musisz sie z tego wyspowiadac zeby złagodzic cierpienie z powodu uzywania kart tarota bo to grzech ciezki bałochwalstwo zamiast radzic sie boga radzisz sie demonów

i całe szczescie czytanie horoskopów takze musisz sie wyspowiadac okultyzm unikac jak ognia jezeli nie chcesz cierpiec

takze tatuaze prowadzi do cierpienia bo to jest podpisanie paktu z szatanem dlaczego bo pismo sw zabrania tatułowanie ciała bo ciało jest swiatynia ducha sw i szatan chce zniszczyc ciało przez nałogi i tatuaz

znalazłem to na stronie W obronie Wiary i Tradycji Katolickiej Amerykański egzorcysta, ks. Gary Thomas: Wzrasta liczba opętań z powodu demonicznych stron internetowych i to dalej a jesli ktoś nie wierzy,ze taki ktoś kto się zajmuje robieniem tatuazu raz szatanistycznego a raz Bozego nie ma wpływu na nasze zycie to jestem tego zywym dowodem obecnie mam zakaz rysowania dla ludzi nawet Jezusa poniewaz jestem zniewolona i moje rysowanie nawet z pozoru dobre moze zle wpłynac na osoby,ktore mają otwarte furtki.. mam zakaz od egzorcysty do czasu uwolnienia,moje prace są egzorcyzmowane i palone