Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eutanazja dla transseksualistów. Kto jest za?

Polecane posty

Gość gość

To nawet jak człowiek nie wygląda. Dorabia sobie cycki, obcina ptaszka i nakłada tony makijażu - ohyda. Jak bym w ogóle tego czegoś nie dotknął. Jak patrzę na takie kreatury to popieram eutanazję lub spalenie żywcem. Normalny człowiek na widok transa ma odruch wymiotny, ponieważ to godzi w poczucie estetyki. Choćby nie wiem ile hormonów sobie wstrzyknęli i tak nie będą kobietami. Co najwyżej przerobionymi pedałami.

Gość gość
Twoja wypowiedź świadczy o "poczuciu estetyki". Mam dla ciebie 2 porady; 1. Wydłub oczy. Problem zniknie jak ręką odjął. 2. Patrz, punkt nr.1.

Gość gość
To sa dewianci , ci , ktorzy robia sie na kobiete i nie ucinaja kuutasa na 100%, nasrane we lbie

Gość gość
Perwersyjni

Gość gość
Eutanazja to dobrowalne poddanie się śmierci kiedy człowiek jest chory i się męczy. A ty się debilu lecz bo żaden transseksualista nie podda się eutabazji z tego powodu ze chuujkowi z forum sie cos nie podoba. Wiele kobiet i mężczyzn po przemianie byś nawet nie rospoznal na ulicy. Prowadzą normalne życie.

Gość gość
Równie dobrze mogło na ciebie paść i mogłeś się taki urodzić jesteś totalnym debilem i ignorantem myslac że ktoś wybiera sobie taki los i ma na to wpływ. Oni są tak nieszczęśliwi nie będąc sobą ze to jedyna droga wiec się odwal czubie bo jeszcze urodzi ci się takie dziecko wtedy zobaczysz czym to pachnie.

Gość gość
nielubie zbokow ale czymam sie zasady ,nie zabijaj.;-)

Gość gość
Mylisz pojecia debilu. Transeksualista- osoba ktora zmienila plec ( np kobieta operacyjnie i hormonalnie zmieniona na faceta) Transwetyta- osoba ktora PRZEBIERA sie za osobnika przeciwnej plci.

Gość gość
05.28 pochodzisz ze wsi zabitej dechami?? Widziales w ogole swiat za nastepna miedza? Udalo ci sie przeczytac choc gazete w zyciu? Az dziw, ze umiesz pisac, bo jak na taki mozdzek to niezwykle osiagniecie.

Gość gość
Może najlepiej będzie jak każdy zajmie się swoim życiem. Najlepiej tak aby nie narazić się boskiemu poczuciu estetyki i nie wywołać u Boga odruchów wymiotnych. A bliźniego zostawić w spokoju.

Gość gość
Do transseksualistów normalnych i na poziomie nic nie mam. Ale ci agresywni i rozwrzeszczani pokroju Rafalali mnie ostro wkur/wiają.

Gość gość
jeśli chodzi o rafalalę to też jestem za jej eutanazją

Gość gość
Takich pojebow jak autor powinno się utylizowac bo to gowno bez empatii i serca ktory widzi tylko czubek wlasnego nosa i na tym się skupia do tego prymityw i ignorant. Kazdy ma prawo robic ze swoim życiem co chce jesli nikogo nie krzywdzi a tobie chuj w oko tepaku bo i tak nic z ciebie nie będzie z takimi pogladami

Gość gość
To sa zboczency