Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chłopak nie rozumie że nie jest w moim typie??

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 19 lat niedawno poznałam pewnego chłopaka fajnie nam się rozmawiało i wogólne ale nie jest w moim typie (ma ok.170 ) byliśmy kilka razy razem w kinie (on chyba to traktował jak randkę) raz podczas spaceru próbował mnie pocałować odepchnełam go i się zdenerwowałam potemu było jeszcze kilka takich sytuacji. A ostatnio kiedy zobaczył mnie jak całam się z takim jednym chłopakiem to podszedł i mówił że go zdradzam potem nie odzywał się do mnie przez kilka dni. Jak mu wytlumęczyć że chce żebyśmy byli przyjaciółmi (naprawdę go lubię super nam się rozmawia i wogólne) nie wiem co zrobić może to dlatego że on nigdy nie miał dziewczyny może powinnam go umuwić z jakąś moją koleżanką ale większość jest zajęta albo mówią że im się nie podoba (poznaliśmy się 3 miesiące temu w pociągu )

Gość gość
Życzę ci żebyś trafila na sk***esyna co cię będzie codziennie katował. Wzrost jej nie pasuje...

Gość gość
Gdzie Ty pobieralaś nauki. A moze zamiast randki ...Wstyd w tym wieku robic taaakie bledy. Odnośnie tematu...Jeśli trafisz na kogoś w Twoim typie, ale bedzie to facet normalnie wyedukowany, to na 2/ i ostatniej / randce podaruje Ci bilet, nie do kina, lecz na korepetycje...

Gość gość
O Boże. "umUwić" ?! I jak z taką pójść do łUżka, hihihi. Zamiast wypiywać tu bzdury ,do szkoły MARSZ !!

Gość gość
A skad wiesz że jemu się rozmawia z tobą tak świetnie jak ty uważasz?? Druga sprawa jesli facet traktuje cie jak potencjalna dziewczyne to nigdy nie będzie się z tobą przyjaznil chyba że jest desperatem i zgodzi się na wszystko w nadziei ze p*****a

Gość gość
p r z y n e n d k a jest to :-----------D

Gość gość
co takie oburzenie? autorka jest mloda i moze przebierac. Nie musi brac pierwszego lepszego. Nie bądźcie zakłamani. Też nie wezmiecie kogoś kto wam nie odpowiada. Chyba że nie macie wyboru albo kierujecie się wyrachowanymi pobudkami.

Gość gość
On powiedział że nie szuka przyjaźni ale ja chce żebysmy byli przyjaciółmi.Czy jest szansa na to że będziemy mogli dalej się tylko przyjaźnić ????